Yorumları: 44
Konuları: 13
12.12.2014 cuma günü ben abilerim eniştem ve arkadaşım bursa gemlik -kumla ya gideceğiz geçen sene aynı ekip kasım ayında gitmiştik niyet aslında hem balık tutmak hemde istanbul dan biraz uzaklaşmak geçen sene gittiğimizde 1 sarı kanat ve 2 kiloya yakın istavrit tutmuştuk bu sene gittiğimizde duyumlarımıza göre kasım ve aralık ayında pisi ve kalkan yapıyormuş ne derece doğru bilemiyorum bakalım nasip kısmet bakıp göreceğiz...
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
serdal76 yazdı:12.12.2014 cuma günü ben abilerim eniştem ve arkadaşım bursa gemlik -kumla ya gideceğiz geçen sene aynı ekip kasım ayında gitmiştik niyet aslında hem balık tutmak hemde istanbul dan biraz uzaklaşmak geçen sene gittiğimizde 1 sarı kanat ve 2 kiloya yakın istavrit tutmuştuk bu sene gittiğimizde duyumlarımıza göre kasım ve aralık ayında pisi ve kalkan yapıyormuş ne derece doğru bilemiyorum bakalım nasip kısmet bakıp göreceğiz...
inşallah iyi bir av olur, pisideki limiti bilmiyorum ancak kalkana dikkat etmenizi tavsiye ederim, malum trakya sahilleri hariç ülkemizde kalkan özellikle kıyıdan avcılıkta el kadar bilemedin iki el kadar yani çok küçük balık geliyor, sınırlara dikkat ederek avlanmanız dileği ile yakalayacagınız balıkların fotosunuda bekleriz rasgele
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Avcı Altan yazdı:inşallah iyi bir av olur, pisideki limiti bilmiyorum ancak kalkana dikkat etmenizi tavsiye ederim, malum trakya sahilleri hariç ülkemizde kalkan özellikle kıyıdan avcılıkta el kadar bilemedin iki el kadar yani çok küçük balık geliyor, sınırlara dikkat ederek avlanmanız dileği ile yakalayacagınız balıkların fotosunuda bekleriz rasgele
altan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler KALKAN BOY 40 CM PİSİ BOY 20 CM bu limitlere uyacağımızdan emin olabilirsiniz eğer küçüklerini yakalayıp geri bırakmazsak büyük balığı hiç bir zaman bulamayız sevgi ve saygılarımla..
Yorumları: 560
Konuları: 19
serdal76 yazdı:altan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler KALKAN BOY 40 CM PİSİ BOY 20 CM bu limitlere uyacağımızdan emin olabilirsiniz eğer küçüklerini yakalayıp geri bırakmazsak büyük balığı hiç bir zaman bulamayız sevgi ve saygılarımla..

Serdal kardeş öncelikle rastgele.Niyet ve kısmet apayrı birşey.İlla limite uyan balığı alacağım küçükleri bırakacağım diye bir şey yok(Yanlış anlaşılmasın).Tut Bırak o kadar zevkli ki anlatamam.Tuttuğunun resmini çek,arkadaşlarına göstermek için elinde delil olsun,Gelecek nesillere miras bırakmak istiyorsan: yakaladıklarını (yiyeceğinin dışında) geri suya iade etmek o kadar zevkli ki anlatamam.Bu sadece bir öneridir.kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yoktur.Zaten sizde bu işin bilincindesiniz ki "küçüklerini yakalayıp geri bırakmazsak büyük balığı hiç bir zaman bulamayız" diyorsunuz.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli avlar dilerim,rastgele..
serdal76 yazdı:altan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler KALKAN BOY 40 CM PİSİ BOY 20 CM bu limitlere uyacağımızdan emin olabilirsiniz eğer küçüklerini yakalayıp geri bırakmazsak büyük balığı hiç bir zaman bulamayız sevgi ve saygılarımla..

Yorumları: 16,711
Konuları: 238
serdal rast gele raporunu bekliyoruz.
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
Rasgele serdal bey bereketli avlarınız olsun
HK-18 yazdı:
Serdal kardeş öncelikle rastgele.Niyet ve kısmet apayrı birşey.İlla limite uyan balığı alacağım küçükleri bırakacağım diye bir şey yok(Yanlış anlaşılmasın).Tut Bırak o kadar zevkli ki anlatamam.Tuttuğunun resmini çek,arkadaşlarına göstermek için elinde delil olsun,Gelecek nesillere miras bırakmak istiyorsan: yakaladıklarını (yiyeceğinin dışında) geri suya iade etmek o kadar zevkli ki anlatamam.Bu sadece bir öneridir.kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yoktur.Zaten sizde bu işin bilincindesiniz ki "küçüklerini yakalayıp geri bırakmazsak büyük balığı hiç bir zaman bulamayız" diyorsunuz.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
HAYRETTİN ABİ SELAMLAR..
sizingibi büyüklerimizden öneri almak her zaman onur ve şereftir dediğiz tabiki doğru tutup bırak ap ayrı bir zevktir tavsiyenize uyacağımdan emin olabilirsiz..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Keyifli,bereketli avlar dilerim

Rasgele.
Bornova - izmir