Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım lütfen..
herkeze selamlar..

15 mesaj hakkımı doldurdum resim yüklemek istiyorum (eklentileri yönet) kısmına gelip pencereyi açıyorum gözat deyip resmi secip yükle diyorum ancak hata veriyor resim boyutu büyükmü geliyor dedim onuda düşürdüm ama gene hata veriyor yalnış bir şeylermi yapıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Bul
serdal76 yazdı:herkeze selamlar..

15 mesaj hakkımı doldurdum resim yüklemek istiyorum (eklentileri yönet) kısmına gelip pencereyi açıyorum gözat deyip resmi secip yükle diyorum ancak hata veriyor resim boyutu büyükmü geliyor dedim onuda düşürdüm ama gene hata veriyor yalnış bir şeylermi yapıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

serdar doğru yapıyorsun resmi küçülttüğünden emin ol tekrar dene
birde ayarlarında sorun olabilir nihat konuya el atsın.Alkis
Bul
Serdar bey resmi direk telefondanmı yüklemeye çalışıyorsun
Bul
yaser2sultan yazdı:Serdar bey resmi direk telefondanmı yüklemeye çalışıyorsun

resimleri bilgisayarımdan yüklemeye çalışıyorum..
Bul
işte tam benim konum.iki sene uğramıştım foto yüklemek için.hala zorlanıyorum.kolay gelsin serdalcım.
Bul
yycolak yazdı:işte tam benim konum.iki sene uğramıştım foto yüklemek için.hala zorlanıyorum.kolay gelsin serdalcım.

yalçın abi selam..

valla kafayı yiyeceğim onu denedim yok bunu denedim yok bir türlü yükleyemedim daha önceki forumlarımda şu kadar balık tutum yok bukadar çinekop aldım diye yazdım şimdi resimleri yükleyemiyorum arkadaşlarada yalancı çıkacağız valla...
Bul
serdal76 yazdı:yalçın abi selam..

valla kafayı yiyeceğim onu denedim yok bunu denedim yok bir türlü yükleyemedim daha önceki forumlarımda şu kadar balık tutum yok bukadar çinekop aldım diye yazdım şimdi resimleri yükleyemiyorum arkadaşlarada yalancı çıkacağız valla...

yok canım niye yalancı çıkacaksın.bilmeyene zor geliyor.öğrenince çok kolay.sen denemelere devam et.kolay gelsin kardeşim.
Bul
Serdar bende aynı sorunla karşılaşmıştım
Telefon bilgisayara bağlı iken yüklemeye çalışmıştım olmadı
Fotoları kopyalayıp bir klasör içine atıp öyle yükleyebilmiştim.
Bul
Serdal bey forumumuza foto,video ekleme vb. resim küçültme gibi konularımıza bir göz atın yardımcı olacaktır..
Forum Kullanımı - Amatör Balıkçı
Bul
ben cep telefonumu facebook a senkreonize ettim.çektiğim tüm resimler kısa bir süre sonra facebooka paylaşmadan yükleniyor.faceden beğendiklerimi bilgisayara atınca siteye direk yüklenebiliyor,boyut sorunu olmuyor.resim yüklemedeki sorun boyutla alakalı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yardım katenerci kemal 1 1,225 19-06-2007, 20:53
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi