Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
logo sipariş
arkadaşlar site adına logo yaptıracağım,logo aşağı yukarı 1.1 liraya geliyor.2 tl den satıp kalan aradaki farkı site server giderlerine kullanacağız.
kaç tane istediğinizi belirtirseniz ona göre sipariş vereceğim.isteyene kargo ile göndereceğiz,kargo parası ödemek istemeyenlere organizasyonda elden teslim edeceğiz.logo 6 cm e 6 cm olacaktır.Gulumse
konu 31 ocak günü kapanıp sipariş verileceğinden lütfen o güne kadar isteklerinizi yazdırın.teşekkürler.
hesap bilgileri:
Nihat aydın
yapı kredi sarıyer
TR7400 0670 1000 0000 6438 3680
liste:
mavruşgil 50 adet+
tahsin mersin 10 adet
levrekci 50 adet+
haşim77 10 adet
Lakerda 20 adet
HK-18 10 adet
Avcı altan 20 adet+
Yaser2sultan 30 adet+
fish or die 20 adet
murki 10 adet
Yakamoz 50 adet
orhan ekmekci 10 adet
yalova tatar 20 adet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
10 adette bana diğer hesaplarla org.ödeme yaparım.GulumseSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:10 adette bana diğer hesaplarla org.ödeme yaparım.GulumseSiyirdim

faizleriyle alırım SiyirdimHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:faizleriyle alırım SiyirdimHehe

Bende senin tututuğun trofeyi ücretli tartarımSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ücreti Org Da ödenmek kaydıyla 10 adet de ben isterim.
Bul
[SIZE="4"]bu loga benim sayemde iş yapıyor hadi beyler yok mu isteyen [/SIZE]SiyirdimSiyirdim
Bul
HK-18 yazdı:Ücreti Org Da ödenmek kaydıyla 10 adet de ben isterim.

[SIZE="4"]nihatım yaz ustama 10 adet[/SIZE].76
Bul
ben bosna hersekteyim ama 20 tane istiyorum. organizasyona katılmak gibi bir ihtimalim var nitekim 5 mayısta türkiyeye dönecem Allahtan bişey çıkmazsa yada uzama felan olmazsa ama biz sağlam yapalım işimizi, kim yaptıracaksa veya parayı kim toplayacaksa bana adı- soyadı- iban nosu şube ismini mesaj olarak yazarsa ben şimdiden göndereyim ona, ayrıca kargo parasıda yollamak icap eder onuda göndereyim, bundan 5-6 sene önce demir 1 tl den daha büyüğünü yaptırmıştık benim evdeki buzdolabında hala duruyor Smile hatta 12*12 yaptırmıştık bir ara sanırım oda kırklarelinde traktörün camında hala duruyor Smile
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
hesap bilgilerini konuya ekledim altan.sticker lar yapılınca konuşuruz organizasyona gelecek gibi olursan postalamam orada veririm kargo parasını da geri veririm.Seerf
Bul
Nihat abi ahmetle bana 30 adet
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi