04-02-2015, 09:46
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]

izlemenizi tavsiye ederim.
|
04-02-2015, 09:46
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
04-02-2015, 11:32
Çarşı herşeye karşı
![]() Einstein‘ın dediği gibi “Hayâl kurmak bilgiden önemlidir…” Yeniden gerçekleştirmek isteğim hahallerle başbaşa bıraktın Salih reis ![]()
Bornova - izmir
04-02-2015, 13:08
bazı insan hayatı boyunca çalışıp çocuklarına birşeyler bırakıp rahat etmeleri için yaşar,
ben çocuklarım için çalışıp kendi hayatımı boşveremem.çocukları okutabilirsem ne mutlu bana.gerisi onları ilgilendirir. kısacası hm iş hayatı hem hobilerimle hayatı geçirmek için elimden geleni yapıyorum. ![]()
04-02-2015, 14:18
LeVrEkCi yazdı:bazı insan hayatı boyunca çalışıp çocuklarına birşeyler bırakıp rahat etmeleri için yaşar, Valla sana hak vermemek elde değil Nihat abicim sonuna kadar katılıyorum.
04-02-2015, 16:58
Önce salih Reise sonra Talat Hoca ya teşekkürler.2 kez seyrettim,hoca ile ameliyata girdim oradan kutup gezilerine katıldım.İnanın anlatımını sanki onunla yaşadım.
5-6 yaşlarında 25 yıl sonrası çok uzak geliyordu.1980 lerde 2000 li yılları hayal bile edemiyordum.yıl 2015 yaş 53 .daha dün dü ya ilkokula başlamam.ne çabuk geçti 45 yıl? Tamam çoluğu çocuğu düşüneceğiz onlara gelecek hazırlayacağız.Ama haftada 1 gün olmuyorsa ayda bir gün kendimize ayırıp kafa dinlemek,bazılarımız için çıkmayacağını bile bile balığa gitmek,bazılarımız için ormanda yürümek vs.vs.çok iyi gelecektir.Kendi iç dünyanda; ekmek su,ev kirası yakıt parası düşünmeden bir gün geçirmek çokkkk ama çokkk iyi gelecektir. Tüm dostlarıma sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
04-02-2015, 17:31
HK-18 yazdı:Önce salih Reise sonra Talat Hoca ya teşekkürler.2 kez seyrettim,hoca ile ameliyata girdim oradan kutup gezilerine katıldım.İnanın anlatımını sanki onunla yaşadım. [SIZE="4"]ustam bende sana teşekkür ediyorum yazdıklarına katılıyorum yıl 1977 ilk sigortam çıktı ustama dedim bu nedir senin garantin dedi 25 yıl sonra emeklisin dedi bir düşündüm 2002 yılında emekli olabilirim hayal bile edemedim emekli olmama seneler geçiyor sıramız geldi gibi.çok güzel sunum hazırlamış hocamız teşekkürler. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
05-02-2015, 00:47
teşekkürler reisim.yüreğine sağlık.
05-02-2015, 09:31
Ben izledikten sonra ciddi ciddi düşündüm. Bir daha bu yaşlara gelemeyeceğiz diye.
Sadece yarını düşünerek bugünü ıskalıyoruz. Buradaki birçok arkadaşım zaten hayattan zevk almayı bilen hiç olmazsa haftanın belli günleri balığa gitmek suretiyle deniz ve doğayla buluşan arkadaşlar. Uzun zamandır bir yazlık alma planım var, emekli olayım öyle yapayım diye düşünüyordum daha 2 senem var ama bu planı bile daha önceye almaya karar verdim. sağlıcakla kalın ![]() ![]()
![]()
05-02-2015, 09:43
Paylaşım için teşekkürler Reisim. sağlıkla, mutlulukla ve huzurla. hayatboyu rastgelsin.
06-02-2015, 02:42
teşekkürler Salih.çok güzel bir sunum paylaşmışsın,etkisinde kalmamak imkansız.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|