Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21.03.2015 tahsinm.çeşme
yine aklımda balık,yine balık.internete bakıyorum 5-7 fırtınamsı rüzgar diyor.bu hoşuma gitmiyor,bekliyorum saat 22 de BALKON tahminine çıkıyorum,burasıda koparıyor,üstelik havada soğuk.yinede yavaş yavaş hazırlığımı yapıyorum,arabanın yanına geldiğimde hala kararsızım,şeytana sorsak git eve sıcacık yatağında yat diyor.Happydinlermiyim hiç onu,hele bir marketten yolluk alalım hadi mazotta alalım diye diye onu oyalıyorum.sonra artık geri dönülmez diyorum ve artık yollardayım.daha yolun yarısına gelmeden şeytan bana bak yağmur kar suyu gibi atmıya başladı,üstelik arabandaki derecede dış sıcaklığını 2 gösteriyor diye gözüme sokup duruyor.Siyirdim
cevabım hazırdı-Abbas yolcu, durmaz.-dedim.bu havada bir kaç mera dolaştıktan sonra 111.km.de arabayı kapattım.burada avlanıcaktım etrafı kolaçan ettim,o köyden 2-3 arkadaş avlanıyorlar,bir şey tutamamışlar.arabadan eşyalarımı indirdi,saat 00:10.rüzgar arkamda sol omuzum üzerinden geliyor.(kuzey doğudan) avlanmakta çok zor.işaretlerimi bazen rüzgar kaldırıp fırlatıyor,birde misina rüzgardan sürekli hareket ettiğinden balık vuruyormuş gibi beni yanıltıyor.1 saat kadar avlandıktan sonra sol tarafımdaki işaretimin uçmak üzere kımıldadığını gördüm hemen misinayi kavrayıp yanlış alarm mı değil mi diye tetikteyim,misinanın biraz gerilmesiyle tasmayı attım.aldanmamıştım balık üstündeydi,çok hırçındı kendini hemen su üstüne attı.dipten getirmek istesemde su üstünden gelmeyi tercih ediyordu,bende onun tartısını aldığım için korkmadan su üstünden yanıma getirip kepçeye aldım. umudum artmıştı.1 saat sonra PEK umudum yoktu,çünkü vuruş alamıyorum,yemlerimi yiyen hiç bir mahlukat yok.sabah suyu burası daha verimli ama bu hareketsizlikte rüzgar daha kuvvetli,hava daha bi soğuk.1 saat daha geçince HİÇ umudum kalmadı.tam böyle zamanlarda o şeytan hep ortalıkta gezer.hadi eve,hadi eve gidelim bir şey yok ki tutasın diye ısrar edince saat 04 te avı sonlandırdım.balığımla sefi mi yaptım.Gulumse
O şeytan bu sefer beni kandırmıştı,toplandıktan sonra rüzgar kesilmişti,ama ara vermiştir diye düşündüm,ne yazık ki yolda da yoktu,İzmir de de rüzgar kesilmişti.Snifsinf
herkese gönlüne göre avlar dilerim.
misina 022 angel,iğne 505/4, kurşun 3 gr. tek iğneli olta takımı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
buz gibi hava,rüzgar,yağmur hemde tekbaşına 111km gece gece valla ne diyeyim abi sana hayranım,maşallahın var.bizi şeytan kandırıyor hep.benim av yaptığım ereğli 110 km gözümde büyüyor.maşallah tüm kötü şartlara rağmen levreği kapıp fırını yakacaksın ya sana helal olsun.Alkis
Bul
TAHSİN abicim hayranım sana yine şeytanın üstesinden geçmişsin tebrikler. ..Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:buz gibi hava,rüzgar,yağmur hemde tekbaşına 111km gece gece valla ne diyeyim abi sana hayranım,maşallahın var.bizi şeytan kandırıyor hep.benim av yaptığım ereğli 110 km gözümde büyüyor.maşallah tüm kötü şartlara rağmen levreği kapıp fırını yakacaksın ya sana helal olsun.Alkis
Römorku taktın artık sende şeytana uyma.Happy1.5 saat sonra tekne denizde.
teşekkürler,kardeşime sevgilerimi sunarım.
YaKaMoZ yazdı:TAHSİN abicim hayranım sana yine şeytanın üstesinden geçmişsin tebrikler. ..Seerf
Murat kardeşim teşekkür ederim sağol,lezzetli kardeşime sevgilerimi sunarım.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
zor avların adamı arslan kardeşim.yüreğine sağlık afiyetle.
Bul
abi balıkcılık bu işte, mis gibi sımsıcak yatak dururken, evde sabah keyifle uyanıp sım sıcak çayı yudumlamak varken , gecenin köründe, olmadık zamanlarda olmadık yerlerde, buz gibi havalarda birşeyler yakalayacagın umudu ile onlarca km. kat etmek balıkcılık, yinede nasibinizi almışsınız rakının yanı boş kalmamış bari, daha iri rastgele inşallah
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
helal olsun Tahsin..
az temiz...dedik ya..Alkis
afiyetleSeerf
( bu arada cok ilginc,face`te klavye A harfini yazmadi burada yaziyor)Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:zor avların adamı arslan kardeşim.yüreğine sağlık afiyetle.
abilerimin en tatlısı,saygılarımı sunarım.
Avcı Altan yazdı:abi balıkcılık bu işte, mis gibi sımsıcak yatak dururken, evde sabah keyifle uyanıp sım sıcak çayı yudumlamak varken , gecenin köründe, olmadık zamanlarda olmadık yerlerde, buz gibi havalarda birşeyler yakalayacagın umudu ile onlarca km. kat etmek balıkcılık, yinede nasibinizi almışsınız rakının yanı boş kalmamış bari, daha iri rastgele inşallah
bu iş böyle,bu sevda için bunlara katlanıcaz.çok teşekkür ederim Altan kardeşim.sağolasın.
Albatros-gr yazdı:helal olsun Tahsin..
az temiz...dedik ya..Alkis
afiyetleSeerf
( bu arada cok ilginc,face`te klavye A harfini yazmadi burada yaziyor)Siyirdim
sıkıntı yok Faruk abicim,biz senin o güzel gönlünü biliyoruz.sen eksik yaz biz tamamlarız.Gulumse
teşekkür ederim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Alkishelal sana tekavüttaşım tebrikler valla benim gözüm Bobo yemezdi şahsen SiyirdimSeerfbidakine trofelerle dönersin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
evliya çelebi gibi geziyosun tahsin abi maşallah Siyirdim selfiede balıkta on numara hava şartlarına rağmen bereketli olsun afiyet olsun SeerfSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22.2.2017 tahsinm.çipuralar tahsinmersin 15 861 26-03-2017, 22:15
Son Yorum: tahsinmersin
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,365 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,323 02-04-2016, 10:49
  12.2.2016 tahsinm kefaller tahsinmersin 16 1,538 01-03-2016, 21:29
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,928 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım. tahsinmersin 16 2,099 01-12-2015, 23:02
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,733 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,085 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  14.9.2015 tahsinm.bodrumda tahsinmersin 13 1,604 20-10-2015, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,143 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi