05-04-2015, 21:54
dün akşam iş çıkışı ne olur ne olmaz diye servisten pazarın orda inip yemlik hamsilerimi aldım.sonra ne oldu biliyormusunuz,
akşamına gaza geldim,çok yorgun olduğumdan hemen şekerleme yaptım,saat 23:30 kalkıp yola çıktım.ekip kalabalık netice olarak,gökhan,dişçi vedat ikisi botla ayrı ekip,cüneyt,Ahmet Ayrım.Rambolar bir ekip,Ramiz,Uğur,sucu bir ekip,bende tek bir ekip
olarak aynı avlakta buluştuk.ben 01 de vardım.onlarda sarpa ve 400 gr.lık levrek var.ordan ayrılıp 1 saat keşif (yeni mera)arayışı yaptım.02:10 da Rıfat kardeşimizin uyuduğu lamba teknesindeki Uğurun yanına yazılıp avlanmaya başladım.sol tarafımızda yeni bot alan Ramizle, sucu var,onların solunda da Vedatla Gökhan kendi botlarında,diğer ekipte benim sağ çaprazımda 200-300metre ilerideler.bu arada benim hemen sağımda sıralı tam- 10- balıkçı kamışla bırakma ve at-çek le meşkuller.04 e kadar uğurda 1 mırmır,1 levrek,1 sarpa,1 karagöz vardı bendede 4 levrek vardı.Uğur yatmaya gitti,ben avlanıyorum bana tilt olan Ramizle,borucu botu benim avlandığım tekneye bağlayıp yanıma çıktılar.sabaha kadar onlarda 3-4 er tane yi kıvırdılar.merada bir sarpalar var,30-35 cm.nerdeyse kiloya yakın.dehşet verici.uğur u 05 te uyandıramadık,sabah onun yanımda duran kovasına 3 levrek 1 mırmır ve sarpa koydum.banada temiz 9 levrek kaldı.ortalığı toplayıp Ramizlerden evvel yola çıktım.
çok güzel bir avıda sonlandırdım.daha iyi avlar siz değerli arkadaşlarımın olsun.

çok güzel bir avıda sonlandırdım.daha iyi avlar siz değerli arkadaşlarımın olsun.