Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen?
Merhabalar 15 nisan tarihi itibari ile profesyonel balıkçılık sezonumuz kapanıyor benimde hafta sonlarım izin dönemine giriyor. Artık teknemi suya indirme zamanım geldi gibi gibi Smile Allah kısmet ederse 18 nisan cumartesi günü teknemin ufak tefek hazırlıklarını tamamlayarak en geç 19 nisan pazar günü yeniçiftlik sahilden balık olayına girmeyi düşünüyorum. Bu nedenle yakın zamanda bizim oralarda balık durumu nedir bilen gören duyan var mıdır. Neyin peşine koşmalıyım.
Bul
bol şans fatihcim rast gelsin.
Bul
Yalçın abi teşekkür ederim. Gulumse
Bul
Sezonun hayırlı olmasını dilerim. bol balıklı avların olsun. Kalkanın son zamanları ve en güzel zamanları kovalamanı tavsiye ederim. Rastgele.
Bul
Murat abi teşekkür ederim. Daha önce hiç kalkan avı yapmadım. Daha öncelerde tekneyi haziran gibi suya indiriyordum. Bu sene biraz daha erken indireceğim inşallah. Kalkan avı için istavrit fileto ile dipte sürütme ile mi denemem lazım. Uzun oltaya gelmez sanırım kalkan.
Bul
mamuli yazdı:Murat abi teşekkür ederim. Daha önce hiç kalkan avı yapmadım. Daha öncelerde tekneyi haziran gibi suya indiriyordum. Bu sene biraz daha erken indireceğim inşallah. Kalkan avı için istavrit fileto ile dipte sürütme ile mi denemem lazım. Uzun oltaya gelmez sanırım kalkan.

8. 10 kulaç kum sularda 3lü klasik takım. istavrit filoto. At bekle.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Fatih bu aylarda ne yazık pek olmuyor,6-7 sene öncesine kadar mayıs kofanaları oluyordu ama bayadır görünmez oldular,rapalayla kayalık bölgelere yakın gezersen levrek alma şansın yüksek.bu aralar sarıkanat da denk gelebilir.dip takımıyla yani 3 köstek takıma istavrit fleto takıp tekneyi rüzgara bırakarak dipten sürtüne sürtüne kalkan ve kırlangıçta alabilirsin.
ben haftaya bir aksilik olmazsa 1 haftalığına gideceğim ama tekneyi indirmeyi dşünmüyorum,evde boya tamirat işlerim çok onlarla uğraşacağım yoksa takılırdım sana.
sezon hayırlı olsun rastgele.Alkis
Bul
mudanya yazdı:8. 10 kulaç kum sularda 3lü klasik takım. istavrit filoto. At bekle.

Faruk abi istavrite takılırken tekneden 3 lü takımı sallarım artık kısmetimizde varsa kör şaşı bir tane kalkan denk gelir belki Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:Fatih bu aylarda ne yazık pek olmuyor,6-7 sene öncesine kadar mayıs kofanaları oluyordu ama bayadır görünmez oldular,rapalayla kayalık bölgelere yakın gezersen levrek alma şansın yüksek.bu aralar sarıkanat da denk gelebilir.dip takımıyla yani 3 köstek takıma istavrit fleto takıp tekneyi rüzgara bırakarak dipten sürtüne sürtüne kalkan ve kırlangıçta alabilirsin.
ben haftaya bir aksilik olmazsa 1 haftalığına gideceğim ama tekneyi indirmeyi dşünmüyorum,evde boya tamirat işlerim çok onlarla uğraşacağım yoksa takılırdım sana.
sezon hayırlı olsun rastgele.Alkis

Nihat abi sudan çıkmış balık gibiyim ne olur nasıl tutulur tam bilmiyorum bu zamanda. Balık bulucuda istavriti yazdırdığım zaman benim balığım istavrit at çek Gulumse geçen lüfer zamanında 3-5 adet lüfer tuttum onuda yeni öğrendim biliyorsun, gerisi boş levrek kırlangıç falan bilmiyorum yani tutmayı. Levrek kırlangıçı hem olta düzeneğini bilmek hemde balığın nerelerde olabileceğini bilmek gerekiyor eee onlarda bende yok mağlubunuz onlar olmayınca da sanki boşuna uğraşıyormuşum gibime geliyor 15-20 dk dolaşıyorum tutamayınca diyorum en güzeli istavrit hemen oraya gidiyorum Gulumse Nihat abi Nisan 18 den sonra işim olmadığı sürece her cumartesi pazar orada oluyorum. Walla ne zaman istersen bir telefonuna bakar istediğin zaman balığa çıkabiliriz. Senden çok ben sevinirim kofana levrek kırlangıç düzeneklerini en önemlisi tecrübelerinden bir nebze olsun almak isterdim.
Bul
fatih kırlangıç heryerde olabilir ama en çok kayaların olduğu yerlerin bitimindeki kumluklarda daha çok olur.bazen tekneyi rüzgarın akışına bırakıp 3 köstekli 3 takımı istavrit fletoyla bırakıp güneşlenmeye yatarım,balık geldimide çekerim.fenerin orada yeniçiftlik tarafındaki su üstünde görünen kayaların 30-40 metre tekirdağ tarafındaki kumluk her türlü balık yapıyor.kırlangıç,kalkan için tam zamanı.derinlik 8-12 metre arası.yemleri tak indir bekle.sizin o taraftada 4 kulaçlarda kalkan balığı tutan oldu hemde lüfer takımına geldi balık.
bir aksilik olmazsa 20 nisan-25 nisan arası orada olacağım,hafta sonları olsam bile genelde ailece geldiğim için onlara zaman ayırıyorum pek balıkta olamıyorum ama seninle mutlaka bi balık tutalım.senin veya benim tekne farketmez önemli olan uygulamalı takım ve meraları görmen lazım.hayatın boyunca her tuttuğun trofe balıkta dua et bana yeter Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,976 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,200 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,542 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,390 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Yeniçiftlik 26/04/2015 mamuli 19 2,975 07-05-2015, 08:12
Son Yorum: bucalıfikret
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,055 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? katenerci kemal 6 1,262 21-12-2014, 00:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Kuleli/Vaniköy Civarı son durum? kaßuS 3 1,219 11-11-2014, 09:28
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,061 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,792 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi