Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14.4.2015 tahsinm.Sarpa
Pazartesi sabahı saat 09 da Özgür arkadaşımla buca balık hal ine gittik,15 nisanda ki av yasağı başlamadan bir kasa hamsi alıcaktık.bu uygun zamanı bilen Ramiz abi, Borucu Mustafa,ve Cüneyt kardeşimde hal deymiş.tesadüfen denk geldik.diğer sipariş veren arkadaşlarla beraber 7 kasa hamsi alınıp akşama da balık için anlaşılıp eve geldik.yemleri stokladık.akşamda buluşup balığa çıktık.
hava aylardan sonra ilk defa bu kadar güzeldi.rüzgar yok,soğuk yok.
pek balıkta yok.bazen yemlerimizi tazeleyip atıyoruz.ara ara ispari çalışıyor.arada bir sarpalar yoklama çekiyor.sarpalarda maşallah dedirtecek cinsten,hatta kepçesiz alamıyacağımı hissettiğimden kepçeyle denizden çıkartıyorum.böyle iri olunca alıkoyuyorum.belkide tadı da güzeldir.Gulumse
arada bir ispendek takılıyor,25 cm civarı olan bu ispendeklerden 3 tane yakalayıp, salıyorum.2 tanesinin salınımını videoya çektiğimi sanmışım,beceremediğimi anladığımda 3.yü fotolayıp saldım.bu benim defalarca yaptığım ama hiç resimlemediğim bir olaydı,maksat bizimde böyle bir resmimiz olsun.Gulumseresim çekiyorum diye kibarca,usulca bıraktım.biz denize atarızda bu resimli olunca nazikçe ,severek,okşuyarak bırakıyoruz.Happy
tavalık balıklarımız çıktı bunada şükür deyip haftayı bekliyelim.
herkese daha iyileri rast gelsin.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
boşun yok maşallah tahsin abim,inşallah organizasyonda sayende doyacağız GulumseAlkis
Bul
tahsin abi bereketli olsun maşallah çırak lazımmı Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
[quote=tahsinmersin]resim çekiyorum diye kibarca,usulca bıraktım.biz denize atarızda bu resimli olunca nazikçe ,severek,okşuyarak bırakıyoruz.Happy

bereketli ve afiyet olsun Tahsin abi, inş. tadıda güzeldir hiç yemedim amaGulumse

yukarıdaki yorumunuz çok doğru genelde çok şiddetli olmasada genelde atıyoruz gerçekten Mahcup

daha iyileri oltanıza gelsin inş.

selamlar,
Bul
Alkisiyi stok yap bunlaerı tekavüttaşım magalı güzel olurmu bunlarıunm Seerfbereketli olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
AlkisAlkisTahsin Kardeş tebrikler.Avların bereketli,tuttukların hep TROFE olsun.AlkisAlkisSeerf
Bul
Masallah valla.. Afiyet olsun..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
LeVrEkCi yazdı:boşun yok maşallah tahsin abim,inşallah organizasyonda sayende doyacağız GulumseAlkis
balık varda,bizmi yakalayamadık.Hadiordan
gaza getirmede orda madara olmayalım.Siyirdimteşekkür eder,sevgilerimi sunarım.
fish or die yazdı:tahsin abi bereketli olsun maşallah çırak lazımmı Happy
sen benim yanımda çırak değil VİP im olarak gel yeter.sana bir avuç dolusu sevgilerimi sunarım.
meteor yazdı:[quote=tahsinmersin]resim çekiyorum diye kibarca,usulca bıraktım.biz denize atarızda bu resimli olunca nazikçe ,severek,okşuyarak bırakıyoruz.Happy

bereketli ve afiyet olsun Tahsin abi, inş. tadıda güzeldir hiç yemedim amaGulumse

yukarıdaki yorumunuz çok doğru genelde çok şiddetli olmasada genelde atıyoruz gerçekten Mahcup

daha iyileri oltanıza gelsin inş.

selamlar,
Orhan güzel temennilerin için teşekkürler.
bırakılan videolar öyle ama.seviyorlar,okşuyorlar,öpüyorlar,bir zor vedalaşma sahneleri var hiç sorma.yahu at şu balığı biran önce yüzsünHadiordan.hem atılınca şok yiyip kendine geliyor.Happy
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yalova tatar yazdı:Alkisiyi stok yap bunlaerı tekavüttaşım magalı güzel olurmu bunlarıunm Seerfbereketli olsun
Tekavüttaşım,aramızda ve parantez içinde kalsın(eve sokmadan,bizim servis şoförüne kakaladım,maksat adamı sevindirmekSiyirdim.)Allah başımızdan eksik etmesin ama biraz seçici davrandım,onları hayrıma verdim.Smile
HK-18 yazdı:AlkisAlkisTahsin Kardeş tebrikler.Avların bereketli,tuttukların hep TROFE olsun.AlkisAlkisSeerf
Sağol Hayrettin abicim,güzel temennilerin için teşekkür eder,ellerinden öperim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Krizoberill yazdı:Masallah valla.. Afiyet olsun..Alkis

Ahmet kardeşim teşekkür ederim,sağol.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22.2.2017 tahsinm.çipuralar tahsinmersin 15 889 26-03-2017, 22:15
Son Yorum: tahsinmersin
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,424 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,356 02-04-2016, 10:49
  12.2.2016 tahsinm kefaller tahsinmersin 16 1,573 01-03-2016, 21:29
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,962 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım. tahsinmersin 16 2,141 01-12-2015, 23:02
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,781 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,143 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  14.9.2015 tahsinm.bodrumda tahsinmersin 13 1,633 20-10-2015, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,194 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: