Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yurt Dışı Alışveriş
MERHABALAR. Yurt Dışından Alış veriş yapabileceğimiz balık malzemeleri ve olta-makine alabileceğimiz siteler varmı ? yardımcı olabilirmisiniz?
Bul
birazdan cevaplar gelir mustafacım.
Bul
http://www.aliekspress.com ben ve çevremde alışveriş yapan arkadaşlarım var ücretsiz kargo seçeneği çok olan ürünlerle dolu ve fiyatlar çok uygun sadece balık ve olta malzemesi değil ne ararsan var
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
yycolak yazdı:birazdan cevaplar gelir mustafacım.

inşallah yalçın abi Sağol
Bul
aliexpress i bende kullanıyorum,alacağın ürünün kullanıcı yorumlarını ve aldığı olumlu alışverişlerin önami büyük.%95 üstü alan satıcılar garantili alışveriş yapıyor.makine,misina,rapala,iğne vs birçok ürün aldım.ürünün fiyatının altında ücretsiz kargo olanları seçince ptt ile geliyor,bazen 15 günde bazen 3 ayda geldiği oluyor.
ürün alınca takip etmek lazım,ürün için gönderim zamanı veriliyor.mesela max 50 gün dediği zaman 49 uncu gün bakıyorsun eğer ürün yola çıkmadıysa iptal edip paranı geri alıyorsun.
türkçe kullanımı var.cep telefonu gibi şeylerden uzak durmak lazım çünkü sahte ürünler var.birde ürünü seçerken ben en fazla 50-60 usd ye kadar alıyorum ki gümrükte sorun olmasın.
aliexpres bağımlılık yapıyor çünkü 1 usd lik ürünü bile gönderiyorlar hemde ücretsiz kargo ile.
nike airmax ayakkabıların burada 300 tl olan made in chine olanları 30-50 usd arası.
Bul
LeVrEkCi yazdı:aliexpress i bende kullanıyorum,alacağın ürünün kullanıcı yorumlarını ve aldığı olumlu alışverişlerin önami büyük.%95 üstü alan satıcılar garantili alışveriş yapıyor.makine,misina,rapala,iğne vs birçok ürün aldım.ürünün fiyatının altında ücretsiz kargo olanları seçince ptt ile geliyor,bazen 15 günde bazen 3 ayda geldiği oluyor.
ürün alınca takip etmek lazım,ürün için gönderim zamanı veriliyor.mesela max 50 gün dediği zaman 49 uncu gün bakıyorsun eğer ürün yola çıkmadıysa iptal edip paranı geri alıyorsun.
türkçe kullanımı var.cep telefonu gibi şeylerden uzak durmak lazım çünkü sahte ürünler var.birde ürünü seçerken ben en fazla 50-60 usd ye kadar alıyorum ki gümrükte sorun olmasın.
aliexpres bağımlılık yapıyor çünkü 1 usd lik ürünü bile gönderiyorlar hemde ücretsiz kargo ile.
nike airmax ayakkabıların burada 300 tl olan made in chine olanları 30-50 usd arası.
6 lı rapala takımları bile 3-5 dolar civarında süper fiyatlar var hatta ip misina baktım 500 mt 8 dolar
oguzcanagca yazdı:6 lı rapala takımları bile 3-5 dolar civarında süper fiyatlar var hatta ip misina baktım 500 mt 8 dolar

1 sene evvel 6 lı rapala takım olarak 3 dolara aldım,ozanla beraber ereğliye gittik,ozan çeşit çeşit eğişik pahalı rapalalarla şansını deniyor ben çinden gelen rapalayı atıp çekiyorum.ozanın rapalaların hepsi kalite rapalalar.3.5 kg luk levrek bir yapıştı rapalaya ben bile şaşırdım.kıyıdan ilk levreğimdi Gulumse
herzaman derim rapala düzgün yüzen rapala olsun orada levrek varsa atlar,100 liralık rapala balık yoksa hiçbir işe yaramaz. Seerf
Bul
Abi aslinda daha kaliteli ürünlerim satıldığı sitelere bakıyorum. Mesela shimano lure bag xl ariyorum. Romanya da bir site buldum fiyatlar uygun biraz buradan. Fishmag.ro bakın derim. Alacağınız bir sey olursa kargoda ve alimda yardimci olurum.
Bul
demdem yazdı:Abi aslinda daha kaliteli ürünlerim satıldığı sitelere bakıyorum. Mesela shimano lure bag xl ariyorum. Romanya da bir site buldum fiyatlar uygun biraz buradan. Fishmag.ro bakın derim. Alacağınız bir sey olursa kargoda ve alimda yardimci olurum.

Şuan baktım romanya sitesine ama pekde ucuz değil gibi geldi bana mesela okuma v sistem 2.70 10-40 atar spin kamış ordan alınsa 157 tl rakamı var

http://www.fishmag.ro/lansete/lansete-ra...m-spin.htm
236 ron diyor. 100 ron=60 tl yapıyor. Toplamda 125 tl ye geliyor. 15 lira da kargo ve kapıda odeme secenegi 140 tl.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  300$ a kadar gümrüksüz alışveriş SerenaY66 2 2,330 28-10-2007, 20:33
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi