21-08-2015, 00:55
dün gece yarısı Ramiz abi ve Uğurla beraber yola koyulduk.meraya erkenden giden serkan arkadaşımızdan son saat raporu aldık.1 adet yarım kiloluk levrek vardı.ramizle, uğur avlanmaya başladılar, bende 1 saat kadar dolaştıktan sonra avlak yeri bakmaya karar verdim.ramiz abi yanıma gel ,bir tane 600-700 gr.lık levrek aldım dedi.bende ona yakın yere çöreklendim.ben oltayı atarken ramiz abi gene aynı boy bir tane daha kıstırdı.durum güzel 1 saatte 2 balık skor olarak fena değildi.avlanmaya devam ettik 15-20 dk.dan sonra ufak balık başladı.arada 8-10 cm lik lidakiler tutuluyor,geldiği yere iade ediliyor,isparide başladı.ara,ara kefaller atılan yemi aşağı indirmemeye başladılar.yem yetiştirmiyoruz,tek oltaya düştük.kefaller için yemi fletoya çevirdim.kefal tutarken araya 2 tanede ispendek kıstı.bir çokta gamit serbest bırakıldı.geceyi ramiz abi 3 balıkla tamamladı.her şey başladığı gibi olmamıştı.ilk saatte alınan balıkları düşününce bayağı umutlanıyor insan.bazende tam tersi olabiliyor,nasip işte.gün çakar çakmaz avı sonlandırıp izmire döndük.