Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Arkadaşlar geçen hafta site ana sayfada reklamları çıkmaya başlayan temsa plastik ile reklam anlaşması yaptık.
son zamanlarda kano ile balık avı çok yaygınlaştı,kanoları çok güzel yapmışlar
tek kişilik ve 2 kişilik olanları var.olta tutucu yerleri kltukları bardaklıkları vs herşey düşünülmüş.özellikle sahil güvenlik için kayıt zorunlulugu olmadıgı için çok kullanışlılar.
ilk siparişi ben verdim.cumartesi günü fikret abiye teslim edecekler.tekneyi herzaman indiremiyorum.deniz durgun oluyor ama tekne indirmek zor oluyor.kano sayesinde bu sorunumuda çözmüş oldum.
firma yetkilisi eray bey saolsun forumumuzla çok ilgilendi banada yardımcı oldu.ithal ürünlerden çok daha uygun ve aynı kalite ve modelde kanoları.
forumumuza ve sponsor firmaya hayırlı olsun.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
[SIZE="4"]hayırlı olsun
[SIZE="5"]temsa pilastik[/SIZE] sayfanızı takip ediyorum.

[/SIZE]
Yorumları: 941
Konuları: 69
LeVrEkCi yazdı:Arkadaşlar geçen hafta site ana sayfada reklamları çıkmaya başlayan temsa plastik ile reklam anlaşması yaptık.
son zamanlarda kano ile balık avı çok yaygınlaştı,kanoları çok güzel yapmışlar
tek kişilik ve 2 kişilik olanları var.olta tutucu yerleri kltukları bardaklıkları vs herşey düşünülmüş.özellikle sahil güvenlik için kayıt zorunlulugu olmadıgı için çok kullanışlılar.
ilk siparişi ben verdim.cumartesi günü fikret abiye teslim edecekler.tekneyi herzaman indiremiyorum.deniz durgun oluyor ama tekne indirmek zor oluyor.kano sayesinde bu sorunumuda çözmüş oldum.
firma yetkilisi eray bey saolsun forumumuzla çok ilgilendi banada yardımcı oldu.ithal ürünlerden çok daha uygun ve aynı kalite ve modelde kanoları.
forumumuza ve sponsor firmaya hayırlı olsun.
Bizim Mudanya Arnavutköy Barınağını da bu firma yaptı. Resimleri var. bakarsanız.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
sadece kano değil,iskeleler,deniz bariyereri vs işler yapıyorlar.bende bizim siteye sunacağım ufak bir yüzer iskele.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Hayırlısı olsun model ve fiyat bilgilerini merak ediyoruz Nihat dostum kanon hayırlı olsun trofeli avların olur inşallah.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:Hayırlısı olsun model ve fiyat bilgilerini merak ediyoruz Nihat dostum kanon hayırlı olsun trofeli avların olur inşallah.
saolasın doktor,firma yakında bilgileri paylaşacaktır,ben reklamla birlikte biraz indirimli aldım.liste fiyatları üzerinden sitedeki üyelere özel kampanyalar yapacalardır mutlaka.benim araştırmalarıma göre piyasadakiler arasında fiyatları yarı yarıya.
Yorumları: 712
Konuları: 27
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 560
Konuları: 19
Yorumları: 8,084
Konuları: 75