Yakakentte Shimano ve Samsun balık ve av marketinin düzenlediği levrek ve lüfer tutma yarışmasına kızımı katmak üzere cumartesi akşam Tuna,kızım ve ben yola çıktık..bir önceki tatlı su levreği yarışmasında kızım balık tutamayınca, balık tutmadan eve gitmem diyerek beni akşama kadar esir almıştı..en son birkaç tatlı su levreği tuttuda eve dönebildik..önceki tecrübemle bu ava erken gidip levrek avı yaptık..
Gecenin verdiği yorgunluk ve öncesinde yakaladığımız levrekler kızım için kafi oldu..yarışmada 1 saat kadar atçek yaptıktan sonra benim canım çay istiyor diyerek avı bıraktı..yarışma jürisinin yanına dönüp ona çay yaptım..bu arada zaten yarışma bitti..
bu pazarıda böylece bitirmiş olduk..
geri kalan birkaç foto..iyi seyirler..
dostlara daha güzel günler nasip olsun..
Müdürüm bereketli ve daim olsun.
Maaşallah kızı yetiştirmişsin,yolundan yürür artık.
Darısı oğlunun başına.
Mutluluğun daim olsun.
Mevlam acılarını göstermesin. [emoji4] [emoji6] [emoji476]
LeVrEkCi yazdı:Aşı tutmuş maşallah.gelecegin balıkcılari cok daha bilinçli olacaklar bizler sayesinde.harika bir etkinlik olmuş çocuklara.
Ayçayı birkaç yıldır fırsat buldukça ava götürüyorum Nihat abi.balık avına aşırı merakı var.götürmesemde tepemden inmiyor zaten ava gidicem diye..
afacanlarla av yapmayı seviyorum..
rastgele..
Ergun ŞİRİN yazdı:Müdürüm bereketli ve daim olsun.
Maaşallah kızı yetiştirmişsin,yolundan yürür artık.
Darısı oğlunun başına.
Mutluluğun daim olsun.
Mevlam acılarını göstermesin. [emoji4] [emoji6] [emoji476]
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arada ikizler var şirin baba..onlarda meraklı ben üçüyle başa çıkamam diye henüz tam öğretmedim..Ayça az daha yetişsin sıra ikizlerde ve sonra 4 numarada..balık avı gibisi varmı..kafa dinlerler..internet oyunu vb şeylere ilgi duyacaklarına buna ilgi duymaları benim için yeterli..
rastgele..