Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrekci'ye teşekkürler
Sevgili dostlar sizlerden gelen bütün istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.Geçen hafta açılan bir konuda tatlı su balıkları için bi sayfa istenilmişti.Bu konu yönetim tarafından görüşüldü ve uygun bulundu.Bugün itibariyle deniz ve tatlı su balıkları olarak iki ye ayırmış bulunmaktayız.Bu konu için emek harcayan başta site sahibi fıshermen olmak üzere tüm haftasonunu sırf bu konu için harcayan sevgili levrekci(nihat abi),Kamil abi ve tüm yönetime şahsen teşekkür ediyorum.

Nihat abi kamil abi elinize emeğinize sağlık.Çok sağolun.
Saygılar.
Bul
............
Bul
Emeğinizin karşılığı bir teşekkürle ödenecek gibi değil ama elimden başka birşey gelmiyor,bizleri dikkate alarak bu şekilde başka bir başlık attınız ve bu konuya emeginizi sarf ettiniz göz nurunuzu verdiniz bu konuda emeği geçen herkeze sayğılarımı sunar sonsuz teşekkürler ederim biliyorum ki herşe daha güzel dahada güzel olacak saygılar teşekkürler.
Bul
arkadalar ben teşekkür ederim görevimiz hepimizin saolun
Bul
elinize sağlık arkadaşlar.
Bul
nihatçım devam çok güzel oluyor gerçekten.
sevgiler.
elinize sağlık çok teşekkürler
Bul
arkadaşlar bir tatlı su balıkçısı olarak bu konuyu ben açmıştım konuyu dikkate aldığınız için ve emek verip bizler böyle güzel bilgiler topladığınız için emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım ve tüm tatlı su avcıları adına çok teşekkür ederim. saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teşekkürler dostlara yycolak 20 3,558 10-06-2009, 09:18
Son Yorum: çoban77
  levrekci 10-bucalı 5 LeVrEkCi 20 3,268 23-02-2009, 21:14
Son Yorum: orkinos
  levrekçi,nin babasını hastaneye ziyarete gidiyoruz erdekli yücel 23 4,386 29-05-2007, 11:32
Son Yorum: Marjan
  Nihat (levrekci)'nin babası Anjiyo oluyor Lapsetur 42 6,430 27-05-2007, 23:24
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi