abi belki bu işine yarar;afiyet şeker olsun

Malzemeler
1 kg vatoz kanadı (derisi alınmış)
1/2 lt (2 su bardağı)
sek beyaz şarap
1/4 lt (1 su bardağı) balık suyu ya da su
1 küçük soğan (ince doğranmış)
1/4 tatlı kaşığı
kekik
8 dis
karanfil
4 taze soğan (ayıklanıp, yeşil ve beyaz bölümleri ayrıldıktan sonra, ayrı ayrı ince doğranmış)
4 çorba kaşığı
sirke
2 çorba kaşığı natürel zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış)
1 dolmalık
kırmızı biber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra,şeritler halinde doğranmış)
1/4 tatlı kaşığı
tuz
bir tutam
karabiber (taze çekilmiş)
150 grtaze fasulye (ayıklanıp, her biri uzunlamasına 2 ye kesilmiş)
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Yapilis Tarifi
Vatoz kanatlarını soğuk su altında yıkayıp, bir kenara bırakın. Bir tencereye şarap, balık suyu (ya da su), soğanlar, kekik ve karanfılleri koyup, karıştırın ve tencereyi orta ateşe oturtarak, bir taşım kaynatın. Kaynayınca ateşi kısıp, vatoz kanatlarını tenceredeki karışımın üstüne yerleştirerek, saydamlıklarını yitirinceye kadar (yaklaşık 12 dakika) pişirin.
Bu arada taze soğanların beyaz bölümleri, sirke, zeytinyağı ve limon suyunu bir kasede karıştırıp, bir kenara bırakın.
Tencereyi ateşten alıp, balık kanatlarını delikli spatulayla bir servis tabağına çıkarın. Tenceredeki haşlama suyunu tel süzgeçten bir kâseye süzüp, bu suyu yeniden tencereye aktarın. Dolmalık kırmızı biber şeritleri, tuz ve karabiberi ekleyip, tencereyi orta ateşe oturtarak, soğanları 5 dakika pişirin. Taze fasulyeleri ekleyip, 5 dakika pişirdikten sonra delikli kaşıkla sebzeleri sirkeli sosun bulunduğu kâseye aktarın ve taze soğanların yeşil bölümlerini de ekleyip iyice karıştırın. Ateşi açıp, tencerede kalan pişme suyunu şurup kıvamı alıncaya kadar (2 - 3 dakika) kaynattıktan sonra, tencereyi ateşten alarak, pişme suyunu da sebzelerin bulunduğu kaseye aktarın.
Tabaktaki vatoz kanatlarının etlerini parmaklarınızla kemiklerden ayırıp, etleri 4 düz tabağa bölüştürün. Çevrelerine kâsedeki sebzeli karışımı döşeyip, kasenin dibinde kalan sirkeli sosu kaşıkla üstlerine gezdirerek, ılık ya da soğuttuktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun...
saygılar....