Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayın balığı
herkese merhaba,oltayı elime alıp gezmeye henüz yeni başladım,sivas kılıçkaya barajına bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum,bu soğuk havalarda başarılı bir av olabilirmi ve kış aylarında yayın balığı nasıl yakalanır yem olarak ne kullanılır,yardımcı olursanız çok sevinirim....
Bul
Arkadaşım Kamil ILIPINAR abimi bekleyecen başka şansın yok.
Bul
makrol yazdı:herkese merhaba,oltayı elime alıp gezmeye henüz yeni başladım,sivas kılıçkaya barajına bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum,bu soğuk havalarda başarılı bir av olabilirmi ve kış aylarında yayın balığı nasıl yakalanır yem olarak ne kullanılır,yardımcı olursanız çok sevinirim....

Evet arkadaşım bu işin ustası Kamil abi o bir online olsun ondan sonrası kolay senin için.Ancak başka arkadaşlarımızda var elbette onlarda yardımcı olacaktır sana Bu arada aramıza hoş geldin.
Bul
.............
Bul
aramıza hoş geldin
Bul
arkadaşlar konuları lütfen ilgili yerlerinde açalım başlık yayın balığı onunun bulundğu yer üyeler duyurular azami dikkat ederseniz memnun oluruz
sevgiler.
slmlar
Bul
siteye yeni üye olmuş biri olarak öncelikle hepinize selamlar. yaklaşık 15 yıl gediz nehrinde olta balıkçılığı yaptım. kışın tatlı sularda olta ile balık avı ne yazıkki imkansız. balık (yayın,sazan vs) asla oltaya vurmuyor.
Bul
yayın balıgı avını çok sevdim..........
Bul
arkadaşlar bu mevsimde malesef dere,ırmak ve gölde avlanan arkadaşlar istirahatteler şu anda bu yüzden resimler ve katılımlar azaldı çünkü yazacak ve ekleyecek bir şey olmayınca millet şöyle bir uğrayıp gidiyorlar nisan yağmurundan sonra muhabbet yine eskisi gibi olur şimdi denizciler ne yakalarsa biz onlara bakarak vakit geçiriyoruz vede imreniyoruz çünkü bizde tık yok şu ara kısaca tatlısu balıkcılığının en ölü zamanı bu aylardır
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bana antalyada tatlısu balıgı avlıcak yer soylermısınız maxx 23 11,959 15-06-2010, 16:13
Son Yorum: sepsisor
  Bu balığı tanıyan var mı? fecran 32 7,978 18-01-2010, 13:46
Son Yorum: cuckoo33
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,464 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  yayın için takım,yem,teknikler nelerdir GÖKSEN 17 5,307 10-01-2007, 11:58
Son Yorum: kaşalot
  GERÇEK YAYIN AVCILARI YER VE YÖNTEM PAYLAŞIN LÜTFEN maceratorr 9 3,304 09-01-2007, 21:13
Son Yorum: dearyildirim
  yayın avı ceviren 6 3,772 17-06-2006, 01:28
Son Yorum: CeNGiZ-HaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: