Yorumları: 5
Konuları: 1

Herkese Merhaba. Ben Ankaradan Türker.
Hayatımda hiç balık tutmadım. Balıkçılık hakkında hiç bir bilgim yok. Ancak içimde inanılmaz bir balık tutmak İsteği var. Nerden Nasıl başlıcam bilmiyorum. 2 gündür forumda göz gezdiriyorum. Ancak o kadar heveskiyimki balıkçılıkla ilgili herseyi almak istiyorum

Ankara cevresinde balığa cıkarım heralde onun için 2 tane tatlı su oltası birtanede deniz için olta yapmak istiyorum. Biliyorum balığa gore degisir oltalar ama bi amator için ilk hangi olataları denemeliyimki? birde çapari nedir? nasıl yapılır?

simdiden herkese çok tesekkurler
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 845
Konuları: 15
arkadaşım ankara ve çevresinde çok balık avlayacağın yerler var ama öncelikle sen sana yakın yerleri keşfetmelisin
ben sana bağzı yerleri yazayım sana ondan sonrada kullanacaklarını yazarım ankaradaki arkadaşlardanda bilgi gelecektir neden biliyorsun dersen ben aslen ankaralıyım
1 şehre en yakın yerler eymir gölü turnabalığı atçek kaşık,sasi,rapala
2 çubuk barajı 1 sazan küsbeli dip gezer kurşunlu mısırla veya yay sistemi
3 kurt boğazı merkeze 65 km sazan tatlısu kefali kadife
4 çamlıdere bayındır otobandan 80km sazan kadife kefal
5 diklitaş haymana yolu 50km turna levrek atçek yapılarak
6 kesik köprü ş.koçhisar yolu 110 km küçük camili köyüne dönüyorsun yaklaşık 10 km sonra arabayı bırakıp 1.5 km yürüyeceksiniz turna atçek
7 beypazarı çıkışı 10 km sarıyar barajı yayın turna levrek sazan kefal
8 birde kızılırmak kırıkkale kırşehir arası vede irfanlı barajı yayın turna levrek kefal sazan kadife
Yorumları: 5
Konuları: 1
Vaktinizi ayrıdığınız için gercekten çok tesekkürederim. Birde oltalar hattında bilgi verirseniz çok sevinirim. Nasıl bir kamıs nasıl bir makine tercih etmeliyim?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dostum aramıza hoşgeldin sefa getirdin ankaradan kamil abiyi (kamil ılıpınar)bulacaksın 2 saat muhabbet edeceksin işin pratigini alacaksın eger yetenek de varsa şansata varsa gidip av yerlerinde balık tutacaksın yeterki istek olsun .(kamil abinin yanına giderken 1 şişe viski getirmeyi untma)kamil abi sen o viskiyi bana göndermeyi unutma ama
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Levrekçi bundan iki hafta önce Ankaradaydım 1 hafta kaldım cepten aradığım halde kamil abiyle görüşmek kısmet olmadı.Ankaralı olanlarda görürmü bilmem.
Arkadaşım Aramıza hoşgeldin Ankaralı arkadaşları bir haftasonu bul onlar sana yardımcı olurlar herkonuda eminim.
Yorumları: 845
Konuları: 15
kamil abiyi bulana aşk olsun çok zor bulunur bence
Yorumları: 111
Konuları: 6
Aramiza Hosgeldin
Hosca vakit gecirmen dilegiyle
Adanali
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Hakikaten Kamil yok ya.Aliçodan sonra odamı kayboldu.Ankaralılaaaaaar!
kamili bulun.Bu arada Türker sende hoş geldin.Çapari,Bir beden üzerine belli aralıklarla (13-15 cm) dizilmiş,5,7,10,15,20 hatta daha fazla köstek ve ucunda (balığına göre değişen) iğne bulunan (Yem kulananlarda sadece iğne,yem kullanılmayanlarda tüylü iğne) bir olta takımıdır.Ankarada senin pek işine yarayacağını sanmıyorum.Sen Ankara'da ki arkadaşlarımızla irtibata geçip tatlı su takımları düz.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Türker hoşgeldin.Bu günkü heyecanın her geçen günde artarak yerini zevkli paylaşımlara ve renkli maceralara bırakarak artacaktır.İnanılmaz keyifli bir uğraşıdır deniz ve balık.Her şeyi dikkatli ve bilenden öğrenmeye bak ve daima tebdirli ol.Bu sitede bu işlerle uğraşan çok insan hala öğreniyoruz.Sevgiyle kal bol şanslar