Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AV BELGESİ...
Selam dostlar...
Balık avı için belge nerden ve nasıl alacagım? Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler...
Bul
amatör balıkçılık (olta balıkçılığı) için il ve ilçe tarım müdürlüklerinden .nüfus cüzdan fotokopisi ve 1 adet resim ile amatör balıkçı belgesi çıkartabilirsin.Acak amatör olta balıkçılığı için bu belgenin olması zorunlu değildir .Rahat ol kardeş.
Bul
Kaptanında belittiği gibi,son sirküler ile amatör balıkçı belgesi alınması,ihtiyari anlama getirildi.Yani istersen alırsın ama zorunlu değil,bu belge olmadanda amatör balık avı yapabilirsin.Bu senin arzuna kalmış bir şey.Bence gerek yok...
Bul
boş ver kardeş alma.yerek yok bu ülkede öyle şeylere soran yoktu ki hiç bir zaman.bundan sonrada olmaz.
Bul
Arkadaşım tabi diğer arkadaşlarda farklı şeyler yazmışlar ama bana sorarsan ve için rahat rahat balık avlamak iztersen Tarım il ve ilçe müdürlüğünden bir belge al.1 fotograf Nüfus çüzdanı fotokopisi 5 YTL ruhen rahat olmanı sağlayacaktır.Üstelik baraj ve göllerde bunu soruyorlar Jandarmalar,Ayrıca Orman İl müdürlüklerinden Orman içi ve iç sularda avlanmak için izin belgeside alabilirsin Bu alabalık avı için gerekli 2 fotograf nüfus cüzdan fotokopisi 20 YTL. RASTGELE
Bul
arkadaşım boşver hiç almana gerek yok verdiğn paralar la zaten hiç bir yatırım yapılmıyor sadece pek muhterem yöneticilerimizin karnı nı doyuruyor.sadece sen değil bu gibi sayfalar da kısmen de olsa bunu sağlamalıyız diye düşünüyorum ama tamamen benim görüşüm bu.....
Bul
2 yıldır cebimde duruyor.bir allahın kulu gelipte sormadı.ama cebimde olduğu zaman kendimi biraz daha güvende hissediyorum.5 veya 20 ytl arasında .ayrıca forumda arattırma yaparsan bu konuda daha önce bayağı bir mesaj var.ankarada alabileceğin yeri söyleyeyim.Metroya bin ivedik durağında in.orda caminin yanında tarım ve köyişleri müdürlüğü var. ordan danışmadan amatör balıkçı belgesi için hemen bir forum doldur.2-3 yere imzaya götürüyorsun. memur olduğunuz için bilirsiniz.prosüdürleri aksatmazlar.ondan sonra alıyorsunuz.bu arada nerde memursunuz.özelden atabilirsiniz.
Bul
konuyla ilgili gereken bilgileri faydalı bilgilerin altında belgeler veya 37/2 sirkülerde bulabilirsiniz. avlanmak için T.C. Vatandaşı iseniz ve ssadece amatör balıkçı olaraka balık yaklayacaksanız. herhangi bir belge almanıza sirküler gereği ihtiyaç yoktur.
Durumu bilgilerinize sunarız

sevgiler.
Cezası bıldığım kadarı ile 300ytl olması lazım belgesı olmayanın yıl basından sonra artacaktır...:0521:
Bul
afala kardeş sen yukarıda yazılanları okumadın mı. yoksa gerçekten böyle bir ceza varda bizmi bilmiyoruz. yoksa senmi bu işleri takip etmiyorsun. kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim.. bildiklerimizi paylaşalım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amatör Balıkçı Belgesi SerenaY66 16 4,699 15-06-2006, 10:30
Son Yorum: turna_06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi