Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
malesef teknem battı
selam arkadaşlar dün size kazadan bahsetmiştim bu sabah biraz işlerim vardı teknenin yanına gidemedim öğleden sonra tekneyi çektiğim yerden bir arkadaş aradı tekne çok su almış gelmen lazım dedi hemen arabaya atlayıp gittim
gözlerime inanamadım ben gidene kadar tekne batmış ama tamamen gömülmemiş hemen suyunu boşalttık motorda suyun içine battı motoruda söktüm mazotla yıkadım yağını boşaltıp mazot doldurdum ve iple birkaç kez volantı döndürdüm
teknenin baş altında bir delik oluşmuş onun tamirini yaptım bakalım nasıl olacak
motorla ilgili yapmam gereken bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim servise götüremedim işim akşam bitti yarında bayram 3 5 gün açmaz servisler
bu arada herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım
Bul
...........
Bul
Abicim boşver yaparsın allah canına birşey olmasına mani olmuş suda iken batsaydı neyapardın allah korusun boş ver batmış ama kıyıda batmış sağlık olsun sen tamır edersin düzeltirsin yine balığa çıkarsın cana geleceğine mala gelsin .Tekrar geçmiş olsun.
Bul
geçmiş olsun dostum ALLAH daha beterinden korusun ya sen boğazın ortsındayken batsaydı bunada şükür cana geleceğine mal a gelsin bi şekilde yapılır.
Bul
geçmişolsun sana bir şey olmamış ya buna şükür gerisini sen ve tamirci arkadaşlar haleder çok çok geçmişolsun seninde kurban bayramın MUBAREK OLSUN YENİ YILIN KUTLU OLSUN
Bul
her şeyde bir hayır vardır .geçmiş olsun diyorum...
çetin
Bul
geçm,ş olsun kardeş . diezel makine ise yaptıklarından sonra bir şey olmamıştır birde ekzos manifoltun içini temizle.
Bul
Tekrar geçmiş olsun.mal yerine gelir,cana bir şey olmasın.Dizel motorda fazla sudan etkilinicik bir donanım yoktur,yağını değiştirmişsin zaten.Mazot koy ve çalıştır biraz.Deliği ise anlayan birine göstermende yarar var.
Bul
geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.neyse fazla zarar yokmuş inşallah.rastgele
Bul
çok geçmiş olsun cana gelmesin gerisi yerine bi şekilde gelir motor için aliçodan yardım alabilirsin gerekli bilgiyi verecektir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıkçı teknesi battı yalova tatar 13 3,135 30-10-2007, 17:36
Son Yorum: Lüferci uğur
  Kadiköy Açıklarında Bir Tekne Battı AFALA 8 1,813 23-09-2007, 14:42
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi