Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoğraflarla TÜRKİYE
''lütfen dikkat dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor'' Adlı konuyu gördükten ve oy kullandıktan sonra şöyle bir şey geldi aklıma:Binlerce yıllık tarihi ve doğal güzellikleriyle tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken yurdumuz Türkiye'yi biz yeterince tanıyormuyuz?
Hepimizin gezip gördüğü birçok yer vardır muhakkak ama görülmeye değer daha ne güzellikleri var yurdumuzun. Ben bir kaç fatağrafla başlıyorum. Umarım sizlerde beğendiğiniz fotoğraflarla katılımda bulunursunuz ve hepimiz bundan faydalanırız. Saygılar....

[attachment=3487]
Bul
dearyildirim yazdı:''lütfen dikkat dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor'' Adlı konuyu gördükten ve oy kullandıktan sonra şöyle bir şey geldi aklıma:Binlerce yıllık tarihi ve doğal güzellikleriyle tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken yurdumuz Türkiye'yi biz yeterince tanıyormuyuz?
Hepimizin gezip gördüğü birçok yer vardır muhakkak ama görülmeye değer daha ne güzellikleri var yurdumuzun. Ben bir kaç fatağrafla başlıyorum. Umarım sizlerde beğendiğiniz fotoğraflarla katılımda bulunursunuz ve hepimiz bundan faydalanırız. Saygılar....

bence fotograflarınıyolladığın yerlerinde ismini yazarsan daha güzel olur kanısındayım
Bul
güzel fotolar ama ismi olsa daha iyi olurdu bencede
Bul
harslan1978 yazdı:güzel fotolar ama ismi olsa daha iyi olurdu bencede

Haklısınız arkadaşlar. İlk fotoğraf Ovacık-Tunceli ikincisi ise Manavgat...
Bul
dearyildirim yazdı:
harslan1978 yazdı:güzel fotolar ama ismi olsa daha iyi olurdu bencede

Haklısınız arkadaşlar. İlk fotoğraf Ovacık-Tunceli ikincisi ise Manavgat...

2 fotoğrafı tahmin etmiştim çünkü okadar berrak akan manavgat haricinde bir akarsu görmedim
Bul
Rıfat Yaman arkadaşımız demişki ''2 fotoğrafı tahmin etmiştim çünkü okadar berrak akan  manavgat haricinde   bir akarsu görmedim''

Madem öyle ben bir tane size göstereyim. Tahminlerinizi bekliyorum. Bu resimlerde gördüğünüz nehir hangisi???
Bul
dearyildirim yazdı:Rıfat Yaman arkadaşımız demişki ''2 fotoğrafı tahmin etmiştim çünkü okadar berrak akan  manavgat haricinde   bir akarsu görmedim''

Madem öyle ben bir tane size göstereyim. Tahminlerinizi bekliyorum. Bu resimlerde gördüğünüz nehir hangisi???

beşkonak rafting merkezi de olabilir yada manavgat koyondur
Bul
Burası yurdumuzun en büyük milli parklarından bir tanesi ve bu nehride kapsıyor. Sadece bu suya özgü,dünyada sadece bu suda yaşayan nadir bir alabalık cinsi ve sayısız hayvanı bünyesinde barındırıyor bu park (kurt, tilki, sansar, ayı, vaşak, su samuru, porsuk, sincap, tavşan, yaban domuzu ve yaban keçisi vb). Siz bilemediniz Rıfat bey ama sizin bir çok arkadaşımızda buradan bihaberdir sanırım. Ben yinede tahminlerinizi bekliyorum. Hafızalarımızı bi yoklayalım bakalım Smile
Bul
dearyildirim yazdı:Burası yurdumuzun en büyük milli parklarından bir tanesi ve bu nehride kapsıyor. Sadece bu suya özgü,dünyada sadece bu suda yaşayan nadir bir alabalık cinsi ve sayısız hayvanı bünyesinde barındırıyor bu park (kurt, tilki, sansar, ayı, vaşak, su samuru, porsuk, sincap, tavşan, yaban domuzu ve yaban keçisi vb). Siz bilemediniz Rıfat bey ama sizin bir çok arkadaşımızda buradan bihaberdir sanırım. Ben yinede tahminlerinizi bekliyorum. Hafızalarımızı bi yoklayalım bakalım Smile

işin harbisi yerler çok güzel ama çözemedim honaz milli parkı diye düşündüm ama sen açıklarsan daha çok sevinirim ben gerçek olarak söylüyorum gezdiğim yerlerde manavgat kadar berrak akrsu görmedim
Bul
Burası Tunceli'de bulunan MUNZUR VADİSİ MİLLİ PARKI ve nehirde Munzur suyu. Daha bilmediğimiz görmediğimiz belki adını bile duymadığımız ne güzel yerler var memleketimizde. Detaylı bilgi için:

http://www.tunceli.gov.tr/index.htm

Bakmanızı tavsiye ederim çünkü eminim şaşıracaksınız. Saygılar...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi