Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk deneyim
bugun kendi teknemle shelf denilen noktaya varmayi basararak kendi teknemle ilk deneyim oldu
dunden hava durumunu ogrenerek arkadasim todd la sabah 6 da suya indik yari yola gelince cok guclu benzin kokusuyla karsilastik yanimiza aldigimiz yedek benzin bidonunun yarildigini varkina vararak sukur benzinin yarisini bidonu ters cevirerek dokulmesini onledik biraz daha ilerleyince artan benzini depoya doktuk teknenin icine dokulen benzinle sarhos olduk butun gun tabiiki bu bizim durmamiza engel olmadi kurtlar buyumustu illede shelf denilen noktaya gitmeye karar verdim
gps haritasindaki kirmizi cizgiler gezdigim yerler bugun beyaz cizgide derinligin 200 metreden 400 metreye dustugu alan
yerimize vararak agir sekilde arkamizdaki suruklenen sahte yemlerle balik tutmaya basladik beyaz cizgi uzerinde zikzag cizmemiz gerekiyordu ancak ruzgarin biraz agirlasmasi uzerine korktuk geri donduk ama en sevindigim sey 38 km ilerideki hedefimize bugun ulastik balik yakalamasakta bir de kilic gelseydi fena olmazdi
geri donusumuzde kiyidan 5km ileride durarak yemle dip baligi yakalamaya basladik hic olmassa elimiz bos donmeyelim dedik
o kadar da hazirlik yaptim bugun video lu filan ama kismet
orkinoslarin tekrar basladigi zaman tekrar gitmek istiyorum bugun biraz bir saat kadar daha takilaydik orada kilic ihtimalimiz vardi
balikci arkadasima sormustum ne kadar benzin gerekli diye 60 litre filan demisti gelince depoyu tekrar doldurdum 30 litre benzin yakmisim kendisine demedigim kalmadi bugun kesin bileydim benzinin yetcegini beyaz cizgide 6 km zig zag cizmek istiyordum ,en guzeli kendi teknemle ilk deneyimim oldu
Bul
aksiliklere rağmen kendi teknenizle çıkmanız güzel olmuştur mutlaka. E siftahta yapmışsınız. Siftah sizden bereketi Allah tan.
Bul
güzel balıkçılık yapmışsınız helal olsun birazcık aksilik olmazsa olmas buda bu işin tadı tuzu önemli olan balıkçılık bunuda yapmışsınız helal olsun burada karkış bi yere kıpırdayamıyoruz bizim kurtlarda büyüdü ama havalar bozuk.AlkisAlkisAlkis
Bul
dearyildirim yazdı:aksiliklere rağmen kendi teknenizle çıkmanız güzel olmuştur mutlaka. E siftahta yapmışsınız. Siftah sizden bereketi Allah tan.
istedigimiz noktaya vardigimizda ha simdi gelcek simdi yakalicaz kilici dusuncesi bile yetti bana yakalayamasak bile o heyacani yasadim kismet ille birgun rasgelcek bir iki ay daha ordalar sezonu kendi tekneme cekmek cok istiyorum hava guzel olursa tekrar denicem haftaya
Bul
bahri güzel balıklar yahu

canım çekti benimde şimdi

tatlı su balıklarını özlemişsindir

yakında sana bol bol bıyıklı resimleri yollayacağım yeterki sular girilecek kadar ısınsın

bıyıklı ve yayın bolmuş bu sene yayın ve bıyıklı hemde elle yine eski günlerdeki gibi Smile

gelde birlikte yakalayalım
Bul
mayista bakam sukru uc hafta kalcam ille bir yayin yakalariz artik yakalayamassak havuzdan satin aliriz artik yimeyeli kac sene oldu nerden aklima getirdin simdi bir yerim siscek
Bul
bahri ozmen yazdı:mayista bakam sukru uc hafta kalcam ille bir yayin yakalariz artik yakalayamassak havuzdan satin aliriz artik yimeyeli kac sene oldu nerden aklima getirdin simdi bir yerim siscek

bahri niye satın alalım ...  biz ne zaman balığa para verdik?

.... biz yerlerde diz boyu kar varken suya dalmış adamız

suya giripte yayın almadan olurmu Smile

valla bahri eskisi kadar nefes tutabilirmiyim bilmem ama geçen yaz paslanmadığımı ispat ettim herkese yine

yayını elle tutacağız satın almayacağız yakıştıramam ben kendime neyse bahri ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz
Bul
doktor yazdı:güzel balıkçılık yapmışsınız helal olsun birazcık aksilik olmazsa olmas buda bu işin tadı tuzu önemli olan balıkçılık bunuda yapmışsınız helal olsun burada karkış bi yere kıpırdayamıyoruz bizim kurtlarda büyüdü ama havalar bozuk.AlkisAlkisAlkis
sagolun doktor bey bende valla kis gelsin diye bakiyom karides gibi kizardim bugun kisa yakin burda orkinoslar baslicak tekrar su andada var ama tektuk
kar kis deyince valla orda olmak isterdim 10 sene oldu kar gormiyeli artik tv de goruyoz tufegi omuzlayip ava cikmak isterdim simdi selamlar
Bul
Bahri daha öncede söylediğim gibi bu tip av çıkışları tecrübe kazanmak, soğukkanlı olmak heyecanını kontrol etmek için çok önemli tecrübelerdir.Hele güvenlik için son derece kontrollü olmak gerekir.Balık iyi olmasada orada o adrenalini yüklemek yeter.Birdahaki sefere daha iyi olucaktır.Selamlar
Bul
bahri bilmediğin bir yere gitmekte büyük cesaret sen zaten cesaret göstererek gitmişsin görmüşsün istediğin balık olsa bile gitmek ve tanımakta bence güzeldir ayrıca diğer balıklar fena değil birdahakine rasgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi