Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aksam keyfi
aksam uzeri karinin mirmirindan kurtulup bir iki bira alip golun kiyisina gideyim dedim biralar bitene kadar takildim uc balik takildi 6 saat tekneyle vakit gecirmem bile o kadar keyifli gelmemisti levrekci beyin konusunda arada kalmistim abim balik ilk once derim simdi  sitresleri atmak ara sira iyi gelir balikcilikKahve

karagoz yakaladim bir kac tane karagoz yimeyeli cok uzun zaman olmus cok lezzetli geldi uzerine limonlu
Bul
Türkiyede ki balıklardan okyanusta yaşayan hemcinsleri arasında lezzet farkı varmı? Daha mı lezzetsizler? Geçende çinekop vardı lezzetsizmiş. Ondan sordum.
Bul
ooo koca denizi bırak göle kal ne iyi yinede boş yokya önemli olanda bu
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ooo koca denizi bırak göle kal ne iyi yinede boş yokya önemli olanda bu
gaye sitres atmak olsun abim baliksiz hendekte bile takilirim valla kari mirmiri cekilmiyor valla
Bul
bu konuda yorum yok ustam neme lazım ben bu konuda rahatım
Bul
[quote=Çımariva]
Türkiyede ki balıklardan okyanusta yaşayan hemcinsleri arasında lezzet farkı varmı? Daha mı lezzetsizler? Geçende çinekop vardı lezzetsizmiş. Ondan sordum.
[/quot
ondan secmece yakaliyom baliklari inanmassiniz onune gelen baligi eve getirsem sitede yer kalmaz resimleri eklemeye selamlar
Bul
bu ara sen yinede yolla okyanus balıklarını tanımış oluruz bizde böylece
Bul
güzel görüntüler. süper rastgele
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bu ara sen yinede yolla okyanus balıklarını tanımış oluruz bizde böylece
karinin mirmiri devam ederse yeni zellandaya acilcam bu gidisleAptalkafam
Bul
guzeL bır gun oLmus payLasım ıcın saoL
Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam postası marmaris uğur 20 3,942 28-11-2008, 02:01
Son Yorum: adem77
  08.09.2006 akşam üstü sırtı ozoca51 13 3,046 12-10-2006, 17:07
Son Yorum: tahsinmersin
  12/09/2006 akşam suyu kartallı 3 1,949 14-09-2006, 12:36