Yorumları: 1,080
Konuları: 68
is yerine ugradiktan sonra denizin kenarindan geciyordum kuslari gordum birseyleri kovaliyorlardi gine dayanamadim derlerye deniz ceker tekneyi attim arabanin arkasina denize keyifli gecti kuslarin kovaladiklari orkinosmus 6 adet yakaladik en azindan 7 tanede kacirdim igne agzini yirtti heralde birazda dip baligi yakaladik bir kac tane teknede tutmadigim baliklarin resminide cektim geri saldigim icin tek cekmek zorunda kaldim domuz baliginin hemen cikarinca cektim rengi koybolmadan
Yorumları: 119
Konuları: 3
ne güzel balıklar bunlar böyle ya.. tebrikler çok güzel bi av geçirmişsin. geçerken şöyle bi uğrayınca bunlar tutulabiliyorsa gerçekten balığa çıkınca neler alınmazki diye düşünüyor insan... teşekkürler resimler için gözlerimiz şenlendi
rastgele
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
telefon bir turlu susmadi son uc resmide zorla ekleyebildim
Kamil ILIPINAR yazdı:değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
cogunu tutmadim teknede kamil abi gecen gun sorduydunya onun icin ekledim vazla lezzeti olmadigi icin geri biraktim ama rengarenk baliklar ilginizi ceker diye cektim daha cok degisik baliklar var ilerde isterseniz eklerim resimlerini selamlar
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balıkçılık yapmışsın helal olsun değişik balık tutmak değişik zevk verir insana her balığın kendine göre bi tutuluş oltayla çekme zevki vardır güzel paylaşım.
Yorumları: 845
Konuları: 15
bahri maşallah bu kış günlerinde dünyanın bir ucundan göz zevkimizi okşadığın için teşekürler sana bolca rasgele
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
doktor yazdı:güzel balıkçılık yapmışsın helal olsun değişik balık tutmak değişik zevk verir insana her balığın kendine göre bi tutuluş oltayla çekme zevki vardır güzel paylaşım.
her baligin kendine gore bir cekilisi vardir yuzde 80 tahmin ederim daha rengini gormeden yabanci bir arkadas muneccimmisin sen demisti
mercan da hic sasmam yukari cikana kadar kavga eder tahminimde hic yanilmadimmercanda domuz baligi kutuk gibi gelir hic kavga etmeden uskumru misineyi yana ceker oteki baliklarda bir kavga eder sonra kendini koyverir anlarim ne baligi geldigini yanilsam bile yanimdakilere ille soylerim ne baligi oldugunu hastalik iste