Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
is sonrasi baliga
is yerine ugradiktan sonra denizin kenarindan geciyordum kuslari gordum birseyleri kovaliyorlardi gine dayanamadim derlerye deniz ceker tekneyi attim arabanin arkasina denize keyifli gecti kuslarin kovaladiklari orkinosmus 6 adet yakaladik en azindan 7 tanede kacirdim igne agzini yirtti heralde birazda dip baligi yakaladik bir kac tane teknede tutmadigim baliklarin resminide cektim geri saldigim icin tek cekmek zorunda kaldim domuz baliginin hemen cikarinca cektim rengi koybolmadan
Bul
hepsi sigmadi
Bul
ne güzel balıklar bunlar böyle ya.. tebrikler çok güzel bi av geçirmişsin. geçerken şöyle bi uğrayınca bunlar tutulabiliyorsa gerçekten balığa çıkınca neler alınmazki diye düşünüyor insan... teşekkürler resimler için gözlerimiz şenlendi
rastgele
Bul
değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
Bul
telefon bir turlu susmadi son uc resmide zorla ekleyebildim
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
cogunu tutmadim teknede kamil abi gecen gun sorduydunya onun icin ekledim vazla lezzeti olmadigi icin geri biraktim ama rengarenk baliklar ilginizi ceker diye cektim daha cok degisik baliklar var ilerde isterseniz eklerim resimlerini selamlar
Bul
güzel balıkçılık yapmışsın helal olsun değişik balık tutmak değişik zevk verir insana her balığın kendine göre bi tutuluş oltayla çekme zevki vardır güzel paylaşım.
Bul
bahri maşallah bu kış günlerinde dünyanın bir ucundan göz zevkimizi okşadığın için teşekürler sana bolca rasgele
Bul
bahri abim maşallah yine ustalığını konuşturmuşsun
saygılar...AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
doktor yazdı:güzel balıkçılık yapmışsın helal olsun değişik balık tutmak değişik zevk verir insana her balığın kendine göre bi tutuluş oltayla çekme zevki vardır güzel paylaşım.
her baligin kendine gore bir cekilisi vardir yuzde 80 tahmin ederim daha rengini gormeden yabanci bir arkadas muneccimmisin sen demisti
mercan da hic sasmam yukari cikana kadar kavga eder tahminimde hic yanilmadimmercanda domuz baligi kutuk gibi gelir hic kavga etmeden uskumru misineyi yana ceker oteki baliklarda bir kavga eder sonra kendini koyverir anlarim ne baligi geldigini yanilsam bile yanimdakilere ille soylerim ne baligi oldugunu hastalik iste
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6 bofor lodos sonrası levrek ve... naxos 5 15 3,062 08-10-2008, 00:40
Son Yorum: Can ARSLAN
  Tsunami sonrası karaya vurduğu iddia edilen  deniz canlıları SerenaY66 9 3,185 05-05-2006, 11:09
Son Yorum: doktor
  Bugün Baliga gittik. Mehmet Usta 7 2,892 17-04-2006, 17:26
Son Yorum: Mehmet Usta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi