Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cesaretin böylesi
Köpek balığını çıplak elleriyle yakaladı
Avustralyalı balıkçı, sığ sularda gezinen köpekbalığını çıplak elleriyle avladı.

Avustralya'nın Louth koyunda, bir plajdaki dalgakıranın üstünde balık avladığı sırada 1,3 metre uzunluğundaki köpekbalığını sığ sularda gezinirken gören Philip Kerkhof, olaydan sonra Avustralya yayın kuruluşu ABC'ye yaptığı açıklamada, balık avladığı sırada içtiği votkanın etkisiyle böylesine çılgınca bir işe giriştiğini söyledi.
mynet haber
Bul
yaaaa şişede durduğu gibi durmuyor meret kiminede böyle cesaret veriyor işte
Bul
ickiliymiy nasil becerdiyse suyun icinde sakinler disari cikinca cok vahsi oluyorlar daha once anlatmistim tekneye almistik yaklasik 1.5 metre mako shark dedikleri kopekbaligi teknenin icnde tuttugu yeri kopartiyor bide donerek korkudan suya atlicaktik yarim saatimizi aldi oldurcez diye
yakalarsiniz teknede aklinizda olsun kuyrugundan baglayip suruklemeniz gerekiyormus sakin olmeden tekneye almayin demedi demeyin
Bul
adamda da biraz manyaklık varmış canım
Bul
bu işler parayla değil ya sırayla sıra ondaymış o atlamış denize
Bul
bahri,boyle durumlarda,celik catal mizrakla,iki goz ortasi tepeden beynine sapladigin zaman,sorun yok,benim onceki resimlerde yapmis tim,,
Bul
İyi cesaret.Votkanın gücü demekki.
Bul
içki adama neler yaptırıyor demekki vayy beee
Bul
aman kardesler yakalarsaniz almaya ugrasmayin,kopek baligi bu sakaya gelmez,baktiniz hayvanda catlicak goz yok
kesin gitsin misineyi
tehlikeli yaratik
Bul
Aslında yakalamak ısterdım . Ama tabı suya atlayarak degıl. Ickı adama neler yaptırıyo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanın böylesi harslan1978 8 2,075 30-03-2007, 11:39
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  dostluğun böylesi harslan1978 10 2,645 01-03-2007, 19:52
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: