Yorumları: 537
Konuları: 62
Arkadaşlar günlük bakıyorum.1867üyemiz olmuş hergün artıyor doğru dürüst 50,100 kişi katılıyor.Gerisi nerede.Üye olmak için üye olunmaz arkadaşlar.Katılalım merhaba deyin yeterli haydi..............................................................
Takım tutar gibi üye olmamalı olmaz.Katılmak gerek.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Ewet bazı arkadaşlar üye oluyorlar faka hiç bir paylaşımda bulunmuyorlar. Böyle olacaksa üye olmalarına gerek yok zaten forum ziyaretçilere açık.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
1867 kisi var diyoruz ama topu topu 10 veya 20 kisi yaziyor bende anlamadim
Bu gün eski açtığım konulara bakarken bu konu dikkatimi çekti.Bugün 16:00 itibarı ile 3.480 kişi olmuş hesplabım 358 gün geçmiş ve 1.613 kişi daha üye olmuş günlük ortalama 4.50 kişi üye olmuş fakat yine değişen bir şey yok hep aynı yüzler katılıyor gerisi kış uykusunda heralde.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yok aslında öyle degil üyeler arasında sabit devamlı olanlara hep eklenen ve eksilenler olmuştur fakat bu ara dikkatimi çeken buradan asla kopamayacak olanlar girmiyor hepsiyle görüşüyorum iş saglık ve özel nedenlerle giremiyorlar sanıyorum baharla birlikte online kişi sayımız çok artacaktır.
vukuatlı gün sayımız maşallah yok denecek kadar azaldı bundan 4-5 ay önce baya sıkıntılı günler geçiriyorduk banlananlar kendisi ben gidiyorum diyip gidenler oluyordu artık bu tip sorunlarla karşılaşmıyoruz ve dolayısıyla yeni renkler yeni isimler aramıza daha çok katılıyor baharla bizde açacagız inşallah.
aman maşallah
Evet bende bir konuda problem olmuş benide silin demiştim.Bazen insan ne yaptığını bilmiyor veya sözlerine hakim olamıyor.Ama bu olaylarda güzelliği olsa gerek.Her insanın düşünceleri farklı tabi aynı olsa ALLAH bize akıl vermezdi.Koyun olurduk 2 tane çoban köpeği bizi güderdi.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
alışmayı bekliyorlar demekkii ancak ısınıyoodur yeni üyeler
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Bence sohbetimize katılmayan üyeler, balığa ilgisi olan ancak balık tutma fırsatı olmayan arkadaşlar. Durum böyle olunca konulara yorum yazmaktan çekiniyor olabilirler. Eğerki böyle bir düşünceye sahip dostlar varsa hadi klavye başına, önemli olan bir şeylerin resmini eklemek değil, bilgilerimizi paylaşmak!
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar bu iş gönül işi keyif işi kimseyi zorlayamayız. Paylaşımın çok olması hepimizin istediği ve arzu ettiği durumdur. Darılmalar gücenmeler olabilir ama şu iyi bilinmelidirki burada kötü niyetli kimse barınamaz. Daima ileriye bakıyor ve öyle yürütoruz. O nedenledirki forumun kalitesi tartışılmaz.