Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalyada  tuttuklarımızın  birkısmı
dün ilhan arkadaşımızda var demiştim o  evine götürdüğü balıkların resmini  çekmiş bende ekledim kendisi hem uyudu hem balık tuttu  bu kadar tuttu
Bul
Tebrikler.Deniz olsa ah kardeş ah.......................................
Bul
güzel balıklar helal olsun önemli olan balığa gitmektir o zevki almaktır balık az çok olması önemli değildir önemli olan paylaşımdır teşekkür ederim.AlkisAlkisAlkis
Bul
balıklar çok güzel....tebrikler.....
Bul
baLıkLar cok guzeller ellerınıze saglık paylasım ıcın tesekkurler rastgele.
Bul
iyi iş çıkmış elinize sağlık
resimlere sağolun
Bul
antalya da bu kadar balık tutuyorsan helal olsun.gündüz balık çıkması çok zor merkezde.antalya da tekneciler genellikle gece avın çok iyi olduğunu söylüyorlar.
Bul
ozoca51 yazdı:antalya da bu kadar balık tutuyorsan helal olsun.gündüz balık çıkması çok zor merkezde.antalya da tekneciler genellikle gece avın çok iyi olduğunu söylüyorlar.

onu ilhan arkadaşımız uyurken tuttu ben ve yücel daha fazla tutttuk ama biz resimlemedik ilhan ilk balık avı olduğu için çekmiş evde
Bul
Balıklar çok güzel. Elinize, emeğinize sağlık İlhan & Yücel & Rıfat. Paylaşım için teşekkürler.
Bul
rıfat abi.....süper yaa.....arkadaşın uyurken bu kadar tuttuysa sizin neler yakaladığınızı merak ettim....şansın bol olsun abi.....rastgele....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyada bugün küçük bir balık avı RIFAT YAMAN 11 3,553 17-02-2007, 21:40
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi