nasılmış liman nımız ve deremiz.
işte karanlık dere
|
birde baharda görün bu cenneti.
18-02-2007, 22:41
Mekan harbı cok guzelmıs . Istanbulda bıktık beton yıgınlarının arasında yasamaktan bunları gorunce gozlerım acılıyo
[youtube]FBpWWaRYLRQ[/youtube]
buda videosu arkadaşlar
18-02-2007, 23:02
Manzara çok güzel. Baharda dahada güzel olduğuna eminim.Gerçekten cennet bahçesi.Balıkçılık olunca aşçılıkta olacak tabiii.Harikasınız abi. Eline, emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele.
18-02-2007, 23:03
işte Mudanya arnavutköy takımı.Mudanyanın en kıral münübüsçüsü emir.karanlıkdere mülki amiri zeki usta, bendeniz FARUK kAPTAN,Kokucu Celal usta, derman kardeş, Bursa nın en Kral çaycısı Marmaranın Kral Balıkçısı Mehmet Abim,Bir misafir , Ayaktaki Arnavutköy limanının babası, en Kral kayıkçı, en usta balıkçı Ahmet ÖKSÜZ Ağabeyim, PIRLANT saatçilik Hüseyin kardeşimiz. İşte Mudanya Arnavutköy Takımı tam kadro Kötü bir havanın tadını böyle çıkartıyor. ATIF kardeş Kaçırdın bu haftaki muhabbeti.. yengeme selamlar seni fazla sıkmasın...
18-02-2007, 23:23
allah muhabbetinizi artırsın.mekan ve arkadaşlar uzun yaşamın sırrı.ah ah
18-02-2007, 23:30
valla mekan güzel muhabbet güzel sizler güzelsiniz allah muhabbetinizi artırsın kaptan.baharda yeşillenmiş resimleride bekliyoruz merakla saygılar
18-02-2007, 23:44
Arkadaşlar bu mekan iki adet canlı çınar ağacının üzerine 15 yıllık bir emekle zaman içersinde zeki usta ve ahmet öksüz ağabeylerim tarafından ve biz dostlarının nacizane yardımlarıyla yapılmış olup, doğal su kaynaklıdır. elektirik ihtiyacımız akümülatörler ve beslemesinde 08ka bir jenaratör tarafından karşılanmaktadır.Arnavut köy limanına yakın olup, araba ile 5 dakikalık gidiş mesafesinden sonra 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesi sonunda ulaşılabilinen özel mülkiyetli yalancı bir cennettir. arzu eden tüm dostlarım için. hafta sonu misafirim olarak emrinize açıktır.mekanda gazlı ve elektirikli ocak bulunmadığından(bilhassa) tüm pişirimler odun ateşi fırınlarda yapılmaktadır.
19-02-2007, 00:41
ustam teşekkürler hiç dikkat etmedim. makinayı büyük oğlum hazırladı ben pek anlamıyurum sadce çektim..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İŞte GÜzel Mudanyam | mudanya | 23 | 4,473 |
20-01-2008, 03:13 Son Yorum: Ege |
|
işte dostlar...buda benim cennetim... | ANTALYALI07 | 11 | 3,457 |
01-04-2007, 21:59 Son Yorum: H.A.R.U.N |
|
İŞTE ANADOLUKAVAĞI / İST. | Boğaziçi | 18 | 5,654 |