Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
motor servisi
her sene dikkat edilmesi gereken en onemli konu dun baliga ciktiktan sonra motoru evde calistirdim icindeki tuzu temizlemesi icin her gidisimde ille uygularim
motordan cikan suyun cok tazikli olmadigini gordum kabini cikaraarak hortumlari tek tek dikkatlice inceledim isaret koydugum bolgedeki kelepceleri cikararak icinde tuzun sikistigini gordum saat gibi oldu simdi
benim her sene uyguladigim servisin listesini yapmak istedim kendim yaparim bir gunluk ise 700 dolar para istiyorlar cok basit
su pompasini degistirmek (cok onemli)
bujiler
motor yagi
vites yagi
benzin pompasi,benzin filtresi ,motordaki yag filtresi
ve butun vidalarin yaglanmasi gereken yerlere gres yagin sikilmasi ,butun kablolari gozden gecirmek
en onemli seyler unuttugum birsey kalmadi zannedersem bunlar uygulandimi gozumuz arkada kalmaz
Bul
Tekne alayım.Sonra senin uyguladığın gibi uygularım.
Bul
ırmakda bu dediklerini valla kullananamam bahriciğim yoksa neden almayayım!ama bir gün deniz kıyısına yerşeşirsem o zaman senin bilgilerine ihtiyaç duyacağım muhakkak
Bul
benim onerim teknesi olan arkadaslar icin abim denizde esir kalmak yolda arabanin bozulmasinada benzemez valla irmaktakilere motor bile gerek yok denizdede bir bozuldumu ruzgarda varsa allaha emanet adamlar seni arasin koca denizde
Bul
vetilmed yazdı:Tekne alayım.Sonra senin uyguladığın gibi uygularım.
sen al ilk biz yardim ederiz servis konusunda
Bul
paylaşım güzel her motor sandalı olanın yapması gereken şeydir bakım motora bakarsan oda sana bakar yolda bırakmaz.
Bul
700 $ iyi para .ne verecen servise.elinden geliyorsa yapacan.ankarada yaşadığımız için bu tür tekne motor işleri olmaz.ha olsaydı o zaman bir şekilde kendin tamir et kendin bin mantığı ile çalışırdık.Deniz kenarında yaşarsam yapacağım şeylerden bir tanesi tekne almak olacak.
Bul
ben de servise vermem motorlarımı zaten ufaklar biri 6 biri 10 hp o yüzden kaldırması taşıması kolay alırım eşşeğe kendim yaparım bakımını çokta zevk alırım servise verdigim zamanlarda hep arıza yapıyor motor ne yazıkki.
Bul
serenay66 yazdı:700 $ iyi para .ne verecen servise.elinden geliyorsa yapacan.ankarada yaşadığımız için bu tür tekne motor işleri olmaz.ha olsaydı o zaman bir şekilde kendin tamir et kendin bin mantığı ile çalışırdık.Deniz kenarında yaşarsam yapacağım şeylerden bir tanesi tekne almak olacak.
bir seferlik yedim o kazigi 400 dolar bide parcalar dediler 300 dolarda parcalara koymus arkadasim makine teknisyen eve geldi hepsini gosterdi yapilmasi gereken konulari 100 dolaraa isi kapattim
denizde teknenin zahmetide cok, servisi her sudan cikisinda taze su ile motorun flas olmasi teknenin yikanmasi hani kimisi zanneder git baliga eve sok garajin icine denildigi gibide degil
Bul
Levrekci yazdı:ben de servise vermem motorlarımı zaten ufaklar biri 6 biri 10 hp o yüzden kaldırması taşıması kolay alırım eşşeğe kendim yaparım bakımını çokta zevk alırım servise verdigim zamanlarda hep arıza yapıyor motor ne yazıkki.
beniki etmedide fatura biraz tuzlu geldi mecbur ogrencegimiz noktalar 10 hp da olsa motoru her gidisinden sonra flas yapiyormusun taze suyla ,bide su pompasi cok onemli icinde plastik cark var onun degismesi lazim hersene ,pervanenin uzerinde motorun icinde
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi