Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
portable fich finder cihazı
silah icat oldu mertlik bozuldu ama gazete ve tv den devamlı görünce balık bulma cihazını konyadan ısmarladım 2 günde elime gecti yarın ilk iş olarak pazar günü tatil nasol olsa cihazı denemek icin kücük göl var oraya gidip deneyeceğim: merak ettiğim balığın büyüklüğünüde gösteriyormu: kablosu yeterli bence. cihaz cep telofonu kadar diğer sitelerdede daha gelişmişini görmüştüm meraktan aldım denemekte fayda var.deneyip dostlarla paylaşmak istiyorum . sevgiler.71
Bul
Sana rastgelsin arkadaşım,,,,72
Bul
güle güle kullan neticelerini bekliyorum rastgele
Bul
ustam 61 haklısın ama ben genelde eşkina avlmaya gidiyorum gece 1m derinlikten suyu gece görmem imkansız zaten. balık tuttuğumuz su en az 10 kulac derinlikte. bu ciahazı bizzat eşkinayı denemek icin aldım. buldummu zaten boru kurdu veya ziğana işi halleder.kandırıcı cihaz en iyisi yem olarak ziğanaveya travla ama kaya travlası bunları görünce zaten iş biter . selamlar
Bul
fiatını da bir yaz dostum. netceyi merakla bekliyoruz.
Bul
Hayırlı olsun... iğneniz keskin, yeminiz cezbedici olsun...
Bul
hayırlı olsun balığı bulmakdeğil sorun ona yemi yedirmek yemi yedirirsen balığı tutarsın rasgele
Bul
balık bulucuyu bugün denedim harika cihaz gölde değişik noktalardan taradım.derinliği ve balıkları alarm calarak gösteriyor dipdeki yengec leride rahat gösteriyor sayıları cok net daha önce bildiğim yerlere ek olarak değişik noktalarda denedim ilginc yerlerde balık cıktı. en önemlisi derinlikte oda coknet belli oluyor.yuvalarında balık sayıları tam olarak kaydettim haftaya deizde deneyeceğim. gerisi kolay her türlü yem zaten mevcut selamlar.
Bul
Hayırlı olsun.Bakalım ıse yarayacak mı
Bul
vallahi kullanma merakım yok ama sen kullan ve sonuç olarak her şeyi bizlere aktar.sadece bilgimiz olsun.silah icat oldu ama benim mertlik bozulmasın.amatörlüğün zevki o zaman alınır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  portatif sonar cihazı sobreviviendo 4 2,451 02-04-2007, 10:19
Son Yorum: yalova tatar
  MİNİ SONAR CIHAZI kılçık 9 4,545 27-02-2007, 12:52
Son Yorum: albatrossdeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi