Yorumları: 62
Konuları: 16
silah icat oldu mertlik bozuldu ama gazete ve tv den devamlı görünce balık bulma cihazını konyadan ısmarladım 2 günde elime gecti yarın ilk iş olarak pazar günü tatil nasol olsa cihazı denemek icin kücük göl var oraya gidip deneyeceğim: merak ettiğim balığın büyüklüğünüde gösteriyormu: kablosu yeterli bence. cihaz cep telofonu kadar diğer sitelerdede daha gelişmişini görmüştüm meraktan aldım denemekte fayda var.deneyip dostlarla paylaşmak istiyorum . sevgiler.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Sana rastgelsin arkadaşım,,,,
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
güle güle kullan neticelerini bekliyorum rastgele
ustam 61 haklısın ama ben genelde eşkina avlmaya gidiyorum gece 1m derinlikten suyu gece görmem imkansız zaten. balık tuttuğumuz su en az 10 kulac derinlikte. bu ciahazı bizzat eşkinayı denemek icin aldım. buldummu zaten boru kurdu veya ziğana işi halleder.kandırıcı cihaz en iyisi yem olarak ziğanaveya travla ama kaya travlası bunları görünce zaten iş biter . selamlar
Yorumları: 941
Konuları: 69
fiatını da bir yaz dostum. netceyi merakla bekliyoruz.
Yorumları: 454
Konuları: 19
Hayırlı olsun... iğneniz keskin, yeminiz cezbedici olsun...
Yorumları: 845
Konuları: 15
hayırlı olsun balığı bulmakdeğil sorun ona yemi yedirmek yemi yedirirsen balığı tutarsın rasgele
balık bulucuyu bugün denedim harika cihaz gölde değişik noktalardan taradım.derinliği ve balıkları alarm calarak gösteriyor dipdeki yengec leride rahat gösteriyor sayıları cok net daha önce bildiğim yerlere ek olarak değişik noktalarda denedim ilginc yerlerde balık cıktı. en önemlisi derinlikte oda coknet belli oluyor.yuvalarında balık sayıları tam olarak kaydettim haftaya deizde deneyeceğim. gerisi kolay her türlü yem zaten mevcut selamlar.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Hayırlı olsun.Bakalım ıse yarayacak mı
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
vallahi kullanma merakım yok ama sen kullan ve sonuç olarak her şeyi bizlere aktar.sadece bilgimiz olsun.silah icat oldu ama benim mertlik bozulmasın.amatörlüğün zevki o zaman alınır.