Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böylesi katliamı da ilk kez görüyorum
Arkadaşlar doğanın en vahşi yaratığı insanoğlundan böyle bir yunus katliamını ilk kez görüyorum ve diyecek söz bulamıyorum
buyrun
http://www.glumbert.com/media/dolphin
Bul
Evet gercekten bir olay kendi denizlerini bitirdıler bakalım sıra bize gelıyor galiba....Nayirolamaz
Bul
harun kardeş nerden buldun ya.çok kötü görüntüler.içim ezildi.yazık ya bu hayvanlara.vicdansızlar.
Bul
valla benimde içim ezildi fakat yaşanan gerçekler... Admin arkadaşlar isterse kaldırabilir konuyu kararı kendilerine bırakıyorum
Bul
arkadaşlar ne dicemi bilmiyorum ama özellikle bunların yunuslara ve foklara yapıldığını görünce dayanamıyorum.emin olun içim parçalandı... imkanım olsa onlara o şekilde eziyet edip kafalarını kesenlerin kafasını gözümü kırpmadan keserdim...belki kızanlar olacak ama bunu yapardım ve eminim ki bu görüntü yü izleyen arkadaşlar bana katılacaklar
Bul
ben başlıgı görünce konuyu anladım ve linki açmadım bile görmek istemedim yani gazetede bu haber çıkmıştı görüntü görmek bile canımı sıkar diye açmadım ne yazık insan oglu nasıl yapar anlamak mümkün degil
Bul
vicdansız herifler başka bişey yazamayacağım
Bul
insanoglunun yapamayacagı yok !!!!!!! yeter ki istesin .. bence insanlar oldukca böyle şeyler olucaktır. bence önemli olan bizlerin kanunlara , gönlümüze göre dogru olarak avlanmamız ve uygun davranmayanları şikayet edip karşı çıkmamız gelir elimizden.. bu adamlara burdan istedigimiz kadar küfredelim bi faydamız olmaz
Bul
kurbanda koyun kesiliyor diye bize barbar diyenlere zorla bu görüntüleri izlettireceksin..dehşet,vahşet, işkence...
Bul
doga katilleri başka ne diyebiliriz yazık
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cehaletin böylesi harslan1978 11 3,145 25-02-2007, 03:58
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi