Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurtboğazı barajı
kurtboğazında balığa gittiğimde bu fotoğrafı çektim balık yerine oltaya araba takıldı bende görüntüledim bide burasının ankaranın içme suyu olduğunu düşünün.gerçi ankaranın arıtma tesisi 4x4lük ama yinede görüntü olarak hoş değil.ama turnasınada diyecek yok hani.
Bul
ökncelikle güneydın kamil abi.
Güzel resim!! Yaz tatilinde ankara da biraz kalmayı düşünüyorum. bu göl ne tarafta oluyor.
Ayrıca son zamanlarda sivas'a gelme fırsatınız oldu mu?
Sizinle tanışmak ve görüşmek isterim.
Bul
orda ne işi varmiş o arabanın belkide balık tutuyorlardırBobo
Bul
[quote=Kamil ILIPINAR]
kurtboğazında balığa gittiğimde bu fotoğrafı çektim balık yerine oltaya araba takıldı bende görüntüledim bide burasının ankaranın içme suyu olduğunu düşünün.gerçi ankaranın arıtma tesisi 4x4lük ama yinede görüntü olarak hoş değil.ama turnasınada diyecek yok hani.
[/quot
kamil abi turnayı nezaman saldılar kurt boğazına beni bilğilendirirsen sevinirim birde sular yükselmişimi
Bul
bu hafta pazar günü turna sezonu açıyor.
Ama cumartesi kaleciğe sazana gidecem.geçen hafta gidemedimya.yasak başlamadan Son gün belki sazan süpriz yapar.
Bul
sayın yaman turna 4-5 yıldır var kurt boğazında sanırım av bayilerinin işi bu sularda bu ayda yükselmeye başlar kızılcahamamdaki karlar bir erisin hele yükseklerde bayağı kar var yavaş yavaş eriyorlar katkısı mutlaka olacaktır bide kurtboğazını destekleyen iki baraj daha var eğrekkaya ve akyar barajları ha bide perch(levrek) var bilgilerinize.
Bul
şimdi kurt ensesi oldu... balığı al alabilirsen...
Bul
balığı bulsak ensesindende alacağız ama nerde. şu ara yok
Bul
ustam adamın biri kızılırmağa arabayı düşürmüş her yerini su kaplamıştı kum ocaklarının orda şarkışlada kepçe gelip çıkardı.Arabanın farlarına kadar su dolmuştu allahtan yaz mevsimi idi kış olsaydı vay arabanın haline çürüğe ayrılırdı.
Bul
kızılırmak bu konuda meşhurdur.her yıl 3-5 araba yutar.benim başımdanda 2006 ağustosta geçen bir olay aşağıda .
TIKLA
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=822
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KIRKLARELİ KAYALI KÖYÜ BARAJI pasalı_mug 20 15,654 12-05-2013, 00:01
Son Yorum: ersinerden
  Antalya manvgat şelalesi karacaören baraji YaKaMoZ 17 3,808 22-01-2012, 20:03
Son Yorum: YaKaMoZ
  bursa kurtul barajı nahre534 24 10,498 20-10-2009, 23:19
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü: