Yorumları: 1,343
Konuları: 94
burda olan herkes balık hastası benim gibi herhalde.bu günlerde bence iyice azıttım galiba. havanın bu soğukluğuna aldırış etmeden gece kıyı balıkçılığına sardım.önceleri çipura sonrs kefal derken geçen gece (ilk defa geceye gitmiştim)sarıağız levrek aldım.almaz olsaydım.hastalık haline getirdi.gece yağmurda kendimi denizde buluyorum.bu balığı kıyıdan gündüz almanın yolu yokmu arkadaşlar.gece taze karidesle aldım.kaşık hariç başka bir yolu varsa lütfen söyleyin arkadaşlar
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
@ozoca51 Hoş Geldiniz..
Avlık avlamak büyük bir zevktir. Bir başladınızmı duramazsınız hele birde yakalamanın zevkine vardınızmı o bambaaşka birşey. Ben Çoğu yerde balık avladım babamın mesleği nedeniyle çok yer gezdiç. Hele birkeresinde 3 arkadaş Elazığ (Sivricede) da Hazar gölünde tam 38 saat balık tuttuk. O zamanlar yasaklardan flan haberimiz yoktu sanırım biraz aşırıya kaçmışız. Ama av bittikden sonra nasıl ve nerede uyuduğumu hatırlamıyorum.
akşam evi ihmal etmek istemiyorum.yaz olsa onlarıda götürürsün am kış götüremiyorsun.acemiyim.yakomoz nedir üstad akşamın ilk saatlerimidir.levreğe kumluk sahildemi kıyı avcılığı yapılır?sahte yemler hariç hangi yem en iyisidir.canlı karides bulamıyorum buralarda(hatayda=}
ayrıca günlerdir balıkçı forumu arıyordum.böyle bir siteye ihtiyacımız vardı.sizlere teşekkürler
Yakamoz 'AY' Işığının Denize Yansımasıdır...
Levreğin en iyi av zamanı Nisan dır. Canlı karides bulamıyorsan bir kepçe ile yosunlaru tara ve canlı teke çıkart bu tekeyi de kuyruk tarfından hayvana zarar vermiyecek şekilde iğneye takki teke hareket edebilsin Levrek bu yemide çok sever. Birde hırsız oltaya sardalya da takabilirsin
teşekkürleeeeeer.
internetin başına oturunca benim için en zevkli sayfaları hazırlamışsınız.emeğinize minnettarız.
arama motorlarına kayıt olabilirseniz(çok kişi sizi böyle arıyordur] balıkçı forumları[formu] gibi insanlar size daha rahat ulaşabilirler.kayıtmı olunuyor bu konudada bilgim yok ama öyle tahmin ettim.göüşmek dileğiyle sık sık.balıktan arta kalan zamanlarda
Tüm arama motorlarına kayıtlıyız şuan fakat yeni yeni indexlenmeye başlıyoruz. Ayrıca bu sitenin ilk kuruluşu 2000 yılında
www.balikavi.20m.com dur ve bir çok ulusal gazetede yer almıştır.
Selamlar rastgele