30-03-2007, 07:36
bir arkadasin sorusu uzerine tekne borsasi sitesinde rastgeldigim benim teknenin az ufagini satilik olarak rastgeldim,avusturalya dan getirmisler tekneyi , ilgili arkadaslar fiat konusunda yorumlarini merak ettim ,buraya gore cok uygun diyebilirim
SÜRAT
Başlık : ALİMİNYUM QUİNTREX MARKA 4ZAMANLI YAMAHA MOTOR SÜRAT TEKNESİ
Açıklama : 2001 MODEL 4.75 M BOYUNDA AVUSTRALYA YAPIMI ALİMİNYUM TEKNE .2001 MODEL 50 BEYGİR 4 ZAMANLI YAMAHA MOTOR GPS CHART PİLOTER EGE DENİZİ HARİTALI GARMİN .FİSH FİNDER GARMİN .TEKNENİN BÜTÜN EVRAKLARI TAM.RÖMORKU MEVCUTTUR.BU TEKNELER DENİZ TEKNESİDİR GÖL TEKNESİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN ÇANAKKALEDEN BİR ÇOK KEZ GÖKÇEADAYA GEÇTİM.TEKNE HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN www.quintrex.com.au adresine bakın.FİYAT 15000 YTL
Sahibi : EMRE BOZKURT
E-Posta : emrebozkurt1971@yahoo.com
Telefon : 05058006353
Resim 2 :
Resim 3 :
İlanın geçersiz yada hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen tıklayın.
Bu ilan size aitse güncellemek için tıklayın
Bu ilan benim ve şifremi unuttum
Online Hizmet Yetkilisi
Hafta içi hergün
09.00 - 18.00
www.tekneborsasi.com
SÜRAT
Başlık : ALİMİNYUM QUİNTREX MARKA 4ZAMANLI YAMAHA MOTOR SÜRAT TEKNESİ
Açıklama : 2001 MODEL 4.75 M BOYUNDA AVUSTRALYA YAPIMI ALİMİNYUM TEKNE .2001 MODEL 50 BEYGİR 4 ZAMANLI YAMAHA MOTOR GPS CHART PİLOTER EGE DENİZİ HARİTALI GARMİN .FİSH FİNDER GARMİN .TEKNENİN BÜTÜN EVRAKLARI TAM.RÖMORKU MEVCUTTUR.BU TEKNELER DENİZ TEKNESİDİR GÖL TEKNESİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN ÇANAKKALEDEN BİR ÇOK KEZ GÖKÇEADAYA GEÇTİM.TEKNE HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN www.quintrex.com.au adresine bakın.FİYAT 15000 YTL
Sahibi : EMRE BOZKURT
E-Posta : emrebozkurt1971@yahoo.com
Telefon : 05058006353
Resim 2 :
Resim 3 :
İlanın geçersiz yada hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen tıklayın.
Bu ilan size aitse güncellemek için tıklayın
Bu ilan benim ve şifremi unuttum
Online Hizmet Yetkilisi
Hafta içi hergün
09.00 - 18.00
www.tekneborsasi.com