Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ege kıyılarında avlak bölgeler
arkadaşlar ege kıyılarında avlandığınız mevkileri tarifi ile yazarsak daha çok yer deneme şansımız olur diye düşünüyorum.
ilk avlak noktası bende.
didim/akbük.
günbatımında sahtecennet e denizde 80-90 metre civarı içeri girerek sehpa kuruyoruz. gece 10,30-11,00 e kadar iri lidaki ve buraların tabiri ile eşşek mırmır ı yakalıyoruz. (cahte cennet akbük girişi capris otel e varmadan)
sonrasında bozbük yoluna devam ediyoruz. bu bölge çiftlikleri ile meşhur. son çitflik (lavra çiftliği olarak bilinir) te çok hareket yoktur genel olarak ama kaba lidaki ve çipura şansınız oldukça yüksektir. oltaları attıktan sonra çadır kurmak yemek yemek derken dinlenmek için iyi bi yer. tabi her 30-40 dk çalan olta zilerini saymazsak. rüzgarın durumuna göre çiftlik bölgesi dışında fransız tatilköyü yada bozbük koylarını deneyebilirsiniz.
bu civardan yakalanan balıklar (cins ayırmadan) bir çok bölgenin balıklarına göre çok daha parlaktır. şaşırtıcı olabilir belki ama altın sarısı mırmır bile yakaladık. bölgeye gitme ihtimali olanlara şiddetle öneriyoruz.
Bul
Paylasımın için teşekkurler arkadaşım...
Bul
paylaşım için teşekkürler .
Bul
Didim Akbük muhteşem biryer 8sene önce oradaydım inşallah n yakın zamanda tekrar gelicem... Paylaşım için teşekkürler..
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul
tatarozkan yazdı:Didim Akbük muhteşem biryer 8sene önce oradaydım inşallah n yakın zamanda tekrar gelicem... Paylaşım için teşekkürler..

belki bir gün birlikte av yaparız. o bölgede çok fazla avlak var. sizleri de sıkmamak için yazmadım.
farklı bölgelerden yazmaya devam edecem. umarım seferihisar sığacık çeşme ve özellikle balıkesir taraflarından bildiğiniz avlakları b,z,mle yaplaşırsınız.
Bul
sobreviviendo yazdı:
tatarozkan yazdı:Didim Akbük muhteşem biryer 8sene önce oradaydım inşallah n yakın zamanda tekrar gelicem... Paylaşım için teşekkürler..

belki bir gün birlikte av yaparız. o bölgede çok fazla avlak var. sizleri de sıkmamak için yazmadım.
farklı bölgelerden yazmaya devam edecem. umarım seferihisar sığacık çeşme ve özellikle balıkesir taraflarından bildiğiniz avlakları b,z,mle yaplaşırsınız.

Valla abicim dedim yaa zaten ozamanlar lise yeni başlamıştım daha ufaktık anlayacağın. acemilik anlarımızdı gerçi halen daha acemiyiz ya Big Grin neyse inşallah bu yaz olmadı öbür ya gelmeyi düşünüyorum oo taraflara ben bir tek yalova ve gebzede balık yerlerini bilirim daha başka bir yer bilmiyorum açıkçası ama amcam geldi oralara büyük ihtimalle biliyodur.. oda tatar nicki.
Bul
sen hele bi gel öcde balıkçı kahvesinde paragatlarını tamir eden balıkçıları izleyerek demli bi çay içelim iki lafın belini kıralım av işine sonra bakarız. şükürler olsunki beni hiç balıksız bırakmadı akbük.
ama benimle ilk defa akbük e gelenler hep benden fazla balık yakaladı Sure
Bul
yok abi izmir merkezde çok yer var av yapabileceğin. aliağa ya gitmene gerek yok. yakın zamanda gelebileceksen izmir li avcılarla bi organizasyon yapmaya çabalıyoruz. sende katılırsın hem tanışmış oluruz hemde civarı öğrenmiş olursun. ama akbük merkeze uzak. çok verimli bi yer ama ekonomik olarak maliyetli. izmir den bi ekip le gidilmesi çok daha uygun. fakat bu akşam senin için gümüldür kuşadası pamucak gibi avlak bölgeleri hakkında bi şeyler yazabilirim. bu bölgeler akbük bozbük ten daha uygun senin için. ama şimdiden güzelyalıyı denemeni önerebilirim. bi nareciye fabrikası var (adını hatırlayamadım) o bölgeden iri balık aldıklarını biliyorum.
Bul
turan usta yazdı:slm. yerleri tam bilmiyorum ama araştırcam kızım izmirde okuyor sık sık ziyarete gidiyorum arabamla buca.da kalıyor evde tuttuk bir iki gün vaktim oluyor sordum nerde balık yakalarım diye bana aliağaya gitmen lazım dediler
bende bilmediğim için gidemedim
inşallah bigün giderim

Turan abi sen bucaya geleceğin zaman haber ver sana kiloluk çupra garantisi veriyorum..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi