Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 NISAN ÇARŞAMBA GEMLİK RAPORU
    Merhaba arkadaşlar...
    Balık için güzel bir gün olacagını ogrendikten sonra yine hemen kurt ,takım hazırlıklarımızı yaptık ve sabah 05:30 da yollara düştük. Niyetimiz karagöz avı idi. Ama arkadaşlardan biri bu kurtlar yine gecen defaki gibi bozuk cıkarsa sıkıntı yaşarız deyince hale ugrayıp taze karideslerimizi de aldık..
    Ve nihayet 07.00 gibi acıldık.. Ve yine kurtlar bozuk cıktı karagöz de karidese vurmayınca döndük ispariye, izmarit ispari ve arada gelen mırmırlarla birlikte hatırı sayılır balık aldık.Payıma düşenlerin resimlerini goreceksiniz izmaritler tam keyiflikti hepsi mavişti (Karagözün olmadığı yerde izmarit Abdurrahman çelebi oldu ) böyle bir laf vardı buraya da uydu galiba...Smile
    Gün boyunca cok keyifli anlar yaşadık.Öğle yemeğini köftecimizde yedik bu da kayda değerdi.) Hele denizin güneşin güzelliği ömür uzatır cinstendi. Ve tabi bolca fotografla avımızı bitirdik eve gelir gelmez de pc min başına oturdum paylaşım görevimi ifa edeyim dedim Smile)
    Serkan, Şafak, Necaattin teşekkür ederim arkadaşlar güzel gündü...
    Herkese iyi geceler iyi avlar dilerim arkadaşlar...
Bul
helal olsun dostum çok güzel balıkçılık yapmışsınız bi de kurt olsaydı ne yapardınız kimbilir paylaşım güzel.AlkisAlkisAlkis
Bul
Dostum teşekkür ederim.. Kurtlar geldiğinde sen de gelirsen sevinirim Smile
Bul
bravo,çok güzel av olmuş. bende oraya çok çıkıyorum hiç balıksız dönmedim. iki sene önce çok iyi karagöz yapmıştı, yaz ayları teke ve deniz anası iyi iş yapıyor, bu pazar muhtemel Duman Reis isimli tekneden oltamı salıyor olacağım. kurt olmazsa teke ile çalışın abi çok iyi iş yapıyor, herkese iyi avlar
Bul
jackdavid yazdı:bravo,çok güzel av olmuş. bende oraya çok çıkıyorum hiç balıksız dönmedim. iki sene önce çok iyi karagöz yapmıştı, yaz ayları teke ve deniz anası iyi iş yapıyor, bu pazar muhtemel Duman Reis isimli tekneden oltamı salıyor olacağım. kurt olmazsa teke ile çalışın abi çok iyi iş yapıyor, herkese iyi avlar

Teşekkurler arkadaşım..
Mera güzel senin de dediğin gibi karagöz de var ama duyduguma gore ag atıyorlarmış karagöze..
Biz muhtemelen C.tesi cıkacagız. Bir gün rastlarız elbet....
Bul
resimler için ellerine saglık güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun
Bul
deniz balıkçılığı olayı tatlı sudan çok farklı. tek ortak yönü oltanın ucundaki heyecan ... rasgele
Bul
Yeşil başlı ördeğin olduğu yerde karagöz olmaz şaka şaka iyi keyif olmuş rast gelsin
Bul
bereketli olsun afiyet olsun güzel bir av ve güzel bir gün geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler
önemli not:meranız tam levrek merası canlı karedes canlı küçük izmaritle sabah hava aydınlanırken deneyin derim.tekneden salın tek kanca ucunda canlı izmariti siz giderken arkadan gelsin eliniz oltada olsun yer süper levrek olması çok büyük ihtimal.
hafta sonu 2 gün bi aksilik olmassa bursada olucam bakınırım sahillere belki denk geliriz .
afiyet olsun rastgele
Bul
abi çok güzel görüntüler...ellerinize sağlık. güzelde balık yakalamışsınız..mavişinde gelişi süperdir....paylaşım için teşekkürler..saygılar...rastgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,509 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  gemlik armutlu arası BABUÇ 11 2,193 09-09-2015, 16:19
Son Yorum: yaser2sultan
  23 Nisan trofesi 89cm 4,350 kg kovboy 15 3,758 05-12-2014, 10:28
Son Yorum: serdal76
  2014 nisan,mayıs tahsinm tahsinmersin 8 1,634 23-05-2014, 20:54
Son Yorum: tahsinmersin
  Nisan 1 orhanekmekci orhanekmekci 30 3,255 06-04-2014, 10:49
Son Yorum: mariner8
  23 nisan mercanları. bahriyeli 29 3,646 11-05-2013, 21:55
Son Yorum: Antepli 27
  12 Nisan menekop ve çupra avı bucalı 35 5,271 19-04-2013, 14:05
Son Yorum: bucalı
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,961 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Çarşamba mercanları orhanekmekci 33 4,713 26-11-2012, 23:36
Son Yorum: orhanekmekci
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,967 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: