Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHA MORALIM YERINE GELDI...
HAYATIMDA ILK SEYLERDEN 3 UNCUSU YEMEK YEMEKTIR,DUN COK MORALIM BOZULMUSTU SITE ICIN,SABAH 9 DA ISE BASLADIM,AKSAM9.30,DA ISTEN GELDIM UZERIMI CIKARTMADAN ,YEMEGE OTURMADAN ILK,YAPTIGIM,ODAYA GECIP,NETI ACMAK IDI,SITEMIZIN YENIDEN DOGMASINA COK SEVINDIM,BIZLER BURADA DOSTLARLA BERABER OLMAK COK MUTLU VERICIE BIR SEY,SIMDI ESKISINDEN DAHA KENETLI,VE DAHA AKTIF,VE DAHA GUNCEK OLMAK ,VE SAYIN OKTAY KARDESIME ,VE DIGER DOSTLARA,BIR KEZ DAHA ,AHA,DA DOSTLAR DIYOR VE TESEKKUR EDIYORUM,BUNUN SEREFINE ,CARSAMBA BALIGA GIDIYORUM...SAYGILAR.
Bul
aha diye başlamışsınya .şimdi moralim daha da düzeldi.aha aha aha.hiç eksik olmasın.Çarşambaya balıkları bekliyoruz.En az 10 kg 1 gramdan aşağı olmasın.
Bul
VALLAH BU SEFER 10 KILO OLMAYA BILIR,GENEL ISTEK UZERINE 2 SAATLIK BIR YOKCULUKTAN SONRA KALAMARI AVINA CIKIYOZ,IRI KEFALLER,OLACAK....
Bul
serenay66 yazdı:aha diye başlamışsınya .şimdi moralim daha da düzeldi.aha aha aha.hiç eksik olmasın.Çarşambaya  balıkları bekliyoruz.En az 10 kg 1 gramdan aşağı olmasın.
bu sefer biyiklarimi kescem,yav ne guzel muhabbetlerimiz vardi onlarda gitti ,yarin ehliyeti aliyom hako abiyle cok iddiaya gireriz daha ,demi hako abi
Bul
bahri ozmen yazdı:
serenay66 yazdı:aha diye başlamışsınya .şimdi moralim daha da düzeldi.aha aha aha.hiç eksik olmasın.Çarşambaya  balıkları bekliyoruz.En az 10 kg 1 gramdan aşağı olmasın.
bu sefer biyiklarimi kescem,yav ne guzel muhabbetlerimiz vardi onlarda gitti ,yarin ehliyeti aliyom hako abiyle cok iddiaya gireriz daha ,demi hako abi

HERALDE YANI.BU SAHALAR BIZIM,ama sen su saclari kestirmedin ya.
Bul
hako abi nerden de hatirlattim ,ne guzel konuda kapanmisti heheheh,sende afettin ya simdi de kes diyon yine ,misine yetmedi ,onumuzdeki hafta tekrar denicem tam teskilat bu sefer 20 kg ,biyiklari kesmesine hadi hodri meydan.not=olmayan biyiklara
Bul
Size bol sans rasgele
Bul
bahri ozmen yazdı:hako abi nerden de hatirlattim ,ne guzel konuda kapanmisti heheheh,sende afettin ya simdi de kes diyon yine ,misine yetmedi ,onumuzdeki hafta tekrar denicem tam teskilat bu sefer 20 kg ,biyiklari kesmesine hadi hodri meydan.not=olmayan biyiklara
bahri kasinma,yekinda kestirecek yer kalmicak,bak ne yapalim biliyonmu,kucuk tutan baligi,opsun,ama dudaktan ok mi?
Bul
HakoAVUSTURALYA yazdı:
bahri ozmen yazdı:hako abi nerden de hatirlattim ,ne guzel konuda kapanmisti heheheh,sende afettin ya simdi de kes diyon yine ,misine yetmedi ,onumuzdeki hafta tekrar denicem tam teskilat bu sefer 20 kg ,biyiklari kesmesine hadi hodri meydan.not=olmayan biyiklara
bahri kasinma,yekinda kestirecek yer kalmicak,bak ne yapalim biliyonmu,kucuk tutan baligi,opsun,ama dudaktan ok mi?
hako abi rex hunt amca cok kizar o olaya heheheheh benim istedigim balik gelsinde baliga fransiz opucugu bile atarim heheh
Bul
yakisir.................
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık yerine otomobil tuttu... uzman42 4 1,586 23-11-2009, 01:14
Son Yorum: site yönetim
  Denizden hamsi yerine domuzla döndüler balıkoltası 17 3,859 02-01-2008, 14:07
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi