Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
avusturalya da istavrit
22,4 2007 de baliktan donuste kiyiya yakin yerde demirleyerek bir yemleme yapayim dedim,artan yemlerle
ve ele gelen istavritler sadece fotagraflarini cekerek limana gittim ,suyun ustune o kadar yaklastilarki sanki elle bile yakalayabilirdiniz,sayilari yuzlerce vardi
Bul
birazda buraya yolla onları ağbi...
Bul
bahri uzerine bir serpme atamadinmi?
Bul
serpmey gerek yok kepçe bile iş görürmüş orda almadınmı hiç yoksa yasakmı bahri
Bul
yemlemeyi uskumru icin yapmistim ,etrafimi istavrit sarmisti
ama istavriti yalnizca canli yem icin yakalarim
bunlari yakalamak isteseydim istedigim kadar yakalardim ,ama canli yem icinde cok buyukler ,sadece izledik bir kac fota cektim hic yakalamadan limana donduk , eger uskumru rasgelseydi dolapta tuza yatirilmis halde muhavaza ederdim ,ancak istavrit canli kullanilmasi gerekli
Bul
yalova tatar yazdı:serpmey gerek yok kepçe bile iş görürmüş orda almadınmı hiç yoksa yasakmı bahri
sayin abim oltadan haric hersey yasak ,kepce yi bilmiyorum ,ama ben artik fazla takmiyom kurallara burda ,yoksa adama bunalim gelir burda yasaklardan ,soyle uzun bir kepce olaydi valla sirf zevk icin denerdim geri salmak geregiyle ,cunku ben yimiyorum istavriti ,turkiyede ki istavritin tadini burdakilerde bulamassiniz
Bul
[/quote]
sayin abim oltadan haric hersey yasak ,kepce yi bilmiyorum ,ama ben artik fazla takmiyom kurallara burda ,yoksa adama bunalim gelir burda yasaklardan ,soyle uzun bir kepce olaydi valla sirf zevk icin denerdim geri salmak geregiyle ,cunku ben yimiyorum istavriti ,turkiyede ki istavritin tadini burdakilerde bulamassiniz
[/quote]
Tabi canımmmm,hiç gavur istavritiyle Türk istavriti,hele helede Karadeniz istavriti bir olur mu.
Ama böyle istavrit bolluğu nerdeee.
Çapariyle gelişine kurban olurum onun.
(Bak şimdi yine istavritim geldi,deniz 200 km uzakta.Sad)
Bul
canlı yem için alınırdı bir kaç tane,sonra gelsin kofanalar.
Bul
ne diyelim bahri abi isteyen bulamaz,istemeyenin etrafında pervene olur Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstavrİt avi GALAPAGOS 21 6,536 22-01-2009, 21:33
Son Yorum: efese
  İstavrit Lapsetur 0 6,213 20-12-2005, 17:37
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi