Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yunuslarla başladık
sevgili deniz dostları, uzun zamandır hasretle bekledigim gunu inanılmaz bir keyifle tamamladım. istedimki bu keyfi sizlerle de burada paylaşalım. eşim ve oglumla tam bir deniz piknigi yaptık. sadece sırtı cekmek istedik ama dısarıda yunusları gorunce az olan zamanımızı onlarla gecirmeyi terceih ettik. balık için başka hafta. bu arada resim ve video olarak epey cekim yaptık onları da ara ara paylaşıcam. selamlar.
Bul
çok güzel zaman geçirmişiniz.bizlede paylaştığınız için teşekkürler.manzaralar müthiş
Bul
ercan abi sizin adınıza sevindim...ailenizle birlikte güzel bir tatil günü yaşamışsınız...
paylaşım için teşekkürler....
Bul
Görüntüler müthiş eminim çok keyifli bir gün olmuştur. Paylaşım için teşekkürler...
Bul
çok güzel bir gün geçirmişiniz ..bence herşeye değer. bu güzellikler her zaman görülmez..paylaşım için çok teşekkürler....
Bul
Ercan abicim, hayırlısı olsun,
nice raporlarınızı bekliyorum. artık.,
Bu arada bu ALTAY bizi kahırdan öldürecek Sad
Bul
Resimler cok güzel arkadaşım teşekkurler.Afalalarda güzel cıkmış...............
Bul
çok güzel bi paylaşım abi manzara ortam süper yunusları resime güzel tutturmuşsun helal olsun sanki yunuslar sana poz vermişler balıkçılık sonrada olur saygılar.AlkisAlkisAlkis
Bul
delta35 yazdı:Ercan abicim, hayırlısı olsun,
nice raporlarınızı bekliyorum. artık.,
Bu arada bu ALTAY bizi kahırdan öldürecek Sad

İnşallah 100 ncü yılda ben başkan olurum ve bu şanlı takımı şanına yakışır bir şekilde şampiyon yaparız
Bul
doktor yazdı:çok güzel bi paylaşım abi manzara ortam süper yunusları resime güzel tutturmuşsun helal olsun sanki yunuslar sana poz vermişler balıkçılık sonrada olur saygılar.AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler doktorcum inşallah başarırsam yarın video çekimlerinide aktarıcam resim çok var teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yunuslarla dans yalova tatar 15 2,727 14-05-2007, 13:10
Son Yorum: yıldırıms74
  yunuslarla başladık video ve foto ALTAYLI 8 2,169 23-04-2007, 23:14
Son Yorum: kaya
  denize başladık.. than58 14 3,426 04-06-2006, 21:43
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi