Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
game fishing dugumu
kemal arkadasin sordugu dugumu en sonunda bir kitapta resimli aciklamasini buldum umarim yardimci olur kendisine
Bul
BİRAZ DAHA NETLEŞEBİLSE SÜPER OLACAK BAHRİ ..TEŞEKKÜRLER
Bul
evet biraz zomlama ile olacak galiba teşekkürler bahri..
Bul
paylaşım için saol bahri
Bul
Eline sağlık ama sana zahmet olmassa zumlayarak herbir çizimi ayrı fotoğraflamak daha net bir görüntü verecek ve bize daha çok yardımcı olacak.
Bul
Bahri abi çok teşekkürler. Ben sonunda memleketteyim. Haftasonu hava çok kötüydü tekneyi denize indiremedik. İnşallah hafta içi indiririz de bu düğümü de denerim. :Tekrardan çok teşekkürler Smile
Bul
Bu arada arkadaşlar bu düğüm için daha net görebileceğiniz bir adres buldum. Linki ekliyorum.

http://www.fishnet.com.au/library/knotsr...ouble.html
Bul
kemalekdal yazdı:Bu arada arkadaşlar bu düğüm için daha net görebileceğiniz bir adres buldum. Linki ekliyorum.

http://www.fishnet.com.au/library/knotsr...ouble.html

Teşekkürler Kemal.
Bul
fota yi siteye yuklemek icin ufaltmistim ,aslinda bende farkina vardim ,ancak fazla vaktim olmadigi icin ugrasamamistim ,kemal arkadasin verdigi siteye daha bakmadim umarim ayni dugumdur
aslinda bu dugumun ozelligi igneye baglanmiyor bu dugumden sonra bir veya iki metre cift cikan misine lure lara balglaniyor .
bu dugumun gorevi sadece misinenin direncini artiriyor ,sadece game fishing de kullaniliyor sadece lurelarla olan balikcilikta kullanilir ,
Bul
bahri ozmen yazdı:fota yi siteye yuklemek icin ufaltmistim ,aslinda bende farkina vardim ,ancak fazla vaktim olmadigi icin ugrasamamistim ,kemal arkadasin verdigi siteye daha bakmadim umarim ayni dugumdur
aslinda bu dugumun  ozelligi igneye baglanmiyor bu dugumden sonra bir veya iki metre cift cikan misine lure lara balglaniyor .
bu dugumun gorevi sadece misinenin direncini artiriyor ,sadece game fishing de kullaniliyor sadece lurelarla olan balikcilikta kullanilir  ,

Teşekkür ederim hemşerim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  jigging patlamayan fluoro carbon misina düğümü. ozoca51 22 14,080 09-06-2014, 17:50
Son Yorum: bulentozbahadir
  Rapala Düğümü - Video Lakerda 48 20,362 17-09-2012, 01:33
Son Yorum: MERCURY90

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi