18-05-2007, 02:05
Merhaba Dostlar.
29.04.2007 Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007
Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?
Arkadaşlar.
3-Haziran 2007 Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.
ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))
KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.
[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]
Tekne Avı'na katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.
BİRİNCİ GRUP
1- Savaş
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi-Nihat
İKİNCİ GRUP
1-xxl üstad
2-YörükEfe
3-Bora--(xxl üstad) Ercan Abi'nin Arkadaşı
4-Ferdi-- " " " " "
29.04.2007 Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007
Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?
Arkadaşlar.
3-Haziran 2007 Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.
ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))
KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.
[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]
Tekne Avı'na katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.
BİRİNCİ GRUP
1- Savaş
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi-Nihat
İKİNCİ GRUP
1-xxl üstad
2-YörükEfe
3-Bora--(xxl üstad) Ercan Abi'nin Arkadaşı
4-Ferdi-- " " " " "