Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
Merhaba  Dostlar.

29.04.2007  Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007

Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?

Arkadaşlar.
3-Haziran 2007  Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.

ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin  Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))  

KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.

[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]

Tekne Avı'na  katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.

BİRİNCİ  GRUP              
1- Savaş
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi-Nihat

İKİNCİ  GRUP
1-xxl üstad
2-YörükEfe
3-Bora--(xxl üstad) Ercan Abi'nin Arkadaşı
4-Ferdi--   "    "          "         "         "
Bul
Konu başlığını tek başına buraya aldım. Lütfen Konunun başlığı doğrultusunda devam edelim.

Ufak Bir Not: Bu yapılan organizasyon tamamen YörükEfe tarafından planmış olup gerekli tüm ayarlamaları kendisi yapmıştır.

Bu organizasyonun düzenlenmesinde Amatör Balıkçı Forum yetkilileri hiçbir şekilde dahil olmamıştır.
Bul
Muharrem abi geri sayım basladı desene hadi hayırlısı resimlerinizi bekliyoruz...71
Bul
Fisherman yazdı:Konu başlığını tek başına buraya aldım. Lütfen Konunun başlığı doğrultusunda devam edelim.

Teşekkürler Oktay.
Bul
Savaş diye bir arkadaşım var bizim limandan onuda ekleyelim abi.
Bul
bu arada caferin abisinin adı Nihat
Bul
bucalı yazdı:Savaş diye bir arkadaşım var bizim limandan onuda ekleyelim abi.

bucalı yazdı:bu arada caferin abisinin adı Nihat

Tamam Barış'cım ekledim bile...
Bul
afala yazdı:Muharrem abi geri sayım basladı desene hadi hayırlısı resimlerinizi bekliyoruz...71

Tamam Cengiz'cim, İnşallâh avımız bereketli geçer de Fotoğrafları bol-bol çekeriz; ortalık şenlenir.
Bul
Yılmaz abile konuştum biraz önce çok iri fangriler çıkıyormuş öyle dedi abi.
Bul
[quote=YörükEfe]
Merhaba  Dostlar.

29.04.2007  Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007

Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?

Arkadaşlar.
3-Haziran 2007  Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.

ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin  Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))  

KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.

[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]

Tekne Avı'na  katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.

BİRİNCİ  GRUP              
1- Savaş
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi-Nihat

İKİNCİ  GRUP
1-xxl üstad
2-YörükEfe
3-Bora--(xxl üstad) Ercan Abi'nin Arkadaşı
4-Ferdi--   "    "          "         "         "

DOSTLAR  
03.06.2007--pazar  günü gerçekleştirecek olduğumuz Balık Avı organizasyonunun ekip kadrosunu tamamlamış bulunuyoruz.

Kısmet ise Pazartesi gününden itibaren günümüzün detaylı olarak açıklamalarını sizler ile paylaşırız.

Hepinize Saygılar ; Bizlere de Rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bodrum gÜvercİnlİk kİralik tekne suat kaptan 6 7,003 25-01-2010, 23:49
Son Yorum: site yönetim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi