Yorumları: 1,081
Konuları: 43
bir önerim olacak daha önce böyle bir çalışma varmı yokmu bilmiyorum
yeni logolar ve sticker için oylamalar yapıldı logo baskılı tişört şapka yapılabilirmi oylama konusunu okurken böyle birşey aklıma geldi yazmak istedim.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Şuan böyle bir projemiz yok fakat ileriki dönemlerde olabilir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
neden olmasın bence süperde olur ben balıga çıktımmı logomuzun oldugu tshirt ve şapka ile milleti hasta ederim

)) teşekkürler hıdır bu konuyla ilgilenmek lazım patron güzel fikir bence
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
mani mani mani mani teşkil ediğinden dolayı patron sıcak bakmıyor haksızda sayılmaz hani üye sayısına bakınca
her üyemize 1 adetten düşünsek 2302 T-SHİRT ve 2302 şapka eder değerli arkadaşlar.herşey güzelde olayın bir eder boyutu var o iş nasıl çözülecek. burada hiçbir zaman maddiyat konuşulmadı. herşeyi oktay karşıladı. ancak varsa sponsor ve aramızdan çıkacak gönüllüler neden olmasın. el birliği ile olabilir.
Kamil ILIPINAR yazdı:mani mani mani mani teşkil ediğinden dolayı patron sıcak bakmıyor haksızda sayılmaz hani üye sayısına bakınca
yaww maliyetinden yaptırırız almak isteyen alır kamil abi bi şekilde ayarlanır yokmu tekstilci aramızda o fatura eder herkese buluruz kolay ben ayarlarım gerekirse hanımın dayısı sirkeci esnafından ona yaptırırız o fatura eder maliyetine çıkartır bize o karşılıgında firmasının reklamını koyarız falan yani kolay o iş .millet nasıl yapıyor bulunur kolayı yani
yanı daha kabalama yazarsak 3000+3000 eder tabı yaptıralım. neden olmasın. ama ılk once malıyet fıyatını bır bulalım bakalım. birde günün koşulları gereği sponsor olacak insanı yakalamak baya bir sorun olacaktır herhalde olmazsa yonetım toplansın konuşalım bakalım. neler yapabılıyoruz.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
harika bir fikir .bursada konfeksiyon daha ucuz değilmidir.bursalı arkadaşlarımızdan da bir katılım bekleyelim.maliyetine yapılabilir.sponsor firmada bulmak nasıl olur ki.
Nihat senin parkeci dükkanının reklamını yapalım Ne dersin .
serenay66 yazdı:harika bir fikir .bursada konfeksiyon daha ucuz değilmidir.bursalı arkadaşlarımızdan da bir katılım bekleyelim.maliyetine yapılabilir.sponsor firmada bulmak nasıl olur ki.
Nihat senin parkeci dükkanının reklamını yapalım Ne dersin .

) siteyi bi güncel hale getireyim oktaya diyecem zaten asalım dursun biraz neyse bedeli levrek olarak veririz artık

konuşuruz arkadaşlar herşey olur isteyince olmayacak bişey yok hayatta maliyetine olursa isteyen alır isteyen almaz 1. kalite bi ürünü sitenin adıda yazıyorsa fiatıda uygunsa ben alırım siparişleri alırız o şekilde yaparız olmazsa .
Yorumları: 495
Konuları: 42
bencede çok güzel olur.
sponsora felan gerek yok bence.
şapka ve tişört en babası baskılı 15 ytl tutar yada tutmaz.
herkes kendi masrafını karşılar gibime geliyor.