Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karavana...
bu sabah balık avına saat 6.00 da kalktım denize gideyim dedim..2 saat kaşıkla dolaştım.tık demedi yani bugün karavana arkadaşlar...gönül isterdiki şöyle 3-4 tane güzel lüfer olsun ama kısmet deyilmiş ben dardağan tarafına gittim.. çayır ova içinde bugün balık yapmış ..kısmet işte ne yaparsınşansında böylesi....AptalkafamAptalkafam
Bul
birdahakine rastgelsin inşallah
Bul
Eeee ne demişler eskiler 40 gün taban eti 1 gün av eti. (Aslında bunu kara avcıları için söylemişler ama Smile
Bul
her balığa çıktımızda balık tutacak değiliz bazende temiz hava almak için denize çıkılır sende öyle yapmışsın bir dahaki sefere bol balık yakalamanı dilerim rastgele
Bul
işalllah bidakine
Bul
karavanacı seni bidahaki sefere canını okursun bundan eminim.....
Bul
o zaman bizde kelime üzerinde oynarız balıkcılara yakışacak bir şekide kırk gün at bir gün çek oldumu bilmem bizede yakışır gibi oldu hani
Bul
o bizi bozar abi 40 gün tut 1 gün yat bence tam balıkçıya göre Smile)) benim rakip halı koydugum anda 10 m2 bez afiş astı 1 halı alana 5 halı bedava diye bende oradan gelenlere 5 halı alana 1 halı bedava diyorum adamı hasta etmek için Smile balıkçılıkta öyle 40 gün tut 1 gün yat olsun bari Bobo
Bul
Hehehehe 40 gün olta 1 gün balıkçı tezgahı. Bencede bu uyar. Umarım bugün balıkçı tezgahı günü değildir. Smile)))
Bul
bir başka sefere Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi