Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaşayanlardan böyle bir şey gören olmamış
   Arkadaşlar ben Balıkesir Dursunbeyliyim. İki gün önce dolu yağışı ile ilgili bilgi almıştım ama bu akşam fotolar gelince dehşete düştüm. Bakalım siz ne diyeceksiniz. Toplam 20 dakika sürmüş.
1.Resim Doludan hemen önce çekilmiş hatta ilk tanecikler düşmeye başlamış. Saat 14:30 civarı
2.Resim Doludan hemen sonra ağaç resmen otomatik silahla taranmış gibi.
3.ve 4.Resimdekiler yumurta değil dolu tanesi
5.ve 6. resimlerde çatılara ve araba camlarına verdiği hasarı görüyorsunuz
7.Resimde karşıda görünen ticari taksi doludan kacmaya calışmış ama aracın arka tarafı acıkta kaldığı için arka cam inmiş. Ve kaportadaki hasar da net görünüyor.

Sonuç olarak 20 dakikalık dolu yağışı sonrasında 1000 üzeri araç kaporta ve camlardan ağır hasarlı. Ağaçlardaki meyvalar bitmiş meyvayı bırakın dallar gitmiş. Güneş enerjisi panelleri delik deşik. Başı yarılıp acile kaldırılanlar, korkudan kalp krizi gecirenler omzuna aldığı yumurta büyüklüğündeki dolu darbesiyle bayılanlar yani tam bir korku filmi olmuş.
Bul
bundan 4 sene önce aynısı çorluda olmuştu şansa o gün istanbuldaydım sabah döndüğümde komşulardan duydum pek çok araba hasarlıydı kaportalar ezilmişti camlar patlamıştı ağustos ayıydı araba bayilerinin durumu daha kötüydü sıfır arabaların hepsi hasarlı hale gelmişti yaşamayan bilmez çok kötü bir şey geçmiş olsun
Bul
gerçekten müthiş bi olay geçmiş olsun diyorum gürhan
Bul
başımıza taş yağacak derler ya bir nevi taş işte
Bul
Bu sene mevsimlerde bir şey varya hayırlısı bakalım
Bul
geçmiş olsun tüm orada olanlara gürhan sizde bişey varmı nedir durum çok geçmiş olsun
Bul
bunada şükür tekrar geçmiş olsun...
Bul
cok gecmiş olsun ordaki tüm insanlara....
Bul
bu olay ara ara her yerde yaşanıyor bu seferde sizi vurmuş bundan 15-20 yıl kadar öncede kızılcahamamda yaşanmıştı eşeğin olduğu yerde döndüğünü tavukların çoğunu telef ettiği bir doluyduceviz büyüklüğündeydi sizinkide yumurta kadar var hani bununla geçmiş olsun beterin beteri var
Bul
evet büyük geçmiş olsun.her şey anormalleşmeye başladı.allah hayırlısını versin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ahtapot köpekbalığını böyle yuttuu LeVrEkCi 14 2,820 20-11-2008, 12:53
Son Yorum: aahmet
  hiç böyle balık gördünüzmü:) esaka 21 3,781 11-07-2007, 02:08
Son Yorum: rusan
  Bu Ne Biçim Balık Böyle Be..!:)denize girmeyin sakın arkadaşlar:) esaka 10 2,536 08-07-2007, 13:05
Son Yorum: SerenaY66
  BÖYLE GÜZELLİK GÖRDÜNÜZMÜ? ookatan 23 4,919 05-04-2007, 10:26
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi