Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kesikköprü turnası
yaklaşık bir ay kadar önce receplerle gittiğimiz kesikköprü avında sadece bir adet turna alabildik onunla nasıl fotoğraf çekileceğimize karar veremedik paylaşılamadı aramızda garibim bulunduğumuz yer tepeköyün oradaki alabalık çiftliği hatta alabalıklara bile kum balığı yakalayıp ikramda bulunduk turna çıkmayınca napalım iş aradık kendimize
Bul
abi o negüzel bişey öyle sudaki balıklar rahat etmiştir onu aldığınız içinSmile canavar yav bu inşallah bizede nasip eder allah gerçekten paylaşılacak gibi bir şey değil doğrusu daha büyüklerine kısmet
Bul
Güzelmiş gerçekten. Hehehe duruyorsa bir fotoğraf da ben çekilmek isterim.
Bul
güzel balıkmış kamil abi tebrikler daha bollarına rastgeleAlkis
Bul
zaten balıkta feleğini şaşırmış.(kamil abi balığa sanki sussss turnacım bak bi kere fotonu çekelim sonra mideye der gibi).
Bul
gürhan abi sana yok turna felan sen eşkinaya devam et Smile
Bul
   hehehe ne iştir yahu tam da benim turna yakalayacağım günden bir gün önce. Var bunda bir hikmet BoboBoboBobo
Bul
valla bilmiyorum bizim aşcıya sözümüz vardı ona verdik hani derlerya kaz gelen yerden ufacık turnayımı esirgeyeceğiz yani sormadık bile naptın diyeadam aşcı ya
Bul
kamil gerçekten şahane 10 numara keşke aşçı ben olsaymışım tebrikler
Bul
kamil abi tebrikler güzel av olmuş, ben bugüne kadar turnaya hiç gitmedim, ama şimdi merak sardım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pelitözü göleti turnasi yaser2sultan 13 2,566 09-05-2014, 09:01
Son Yorum: orhanekmekci
  Şubat Turnası ufuktan26 32 5,438 08-04-2009, 20:18
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi