Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
caddebostan ekşina avı
dün akşam istavritçi ve fotokopicinin tek bir tane ekşina yakalandı en fazla yüzelli gıram gelirdi onuda serbest bıraktık fakat yunus balıkları iki metrelik derinligi olan pilajın icine kadar girdiler üc dört tane kadardı resimleri çekmek istedim fakat cok karanlık oldugundan çekemedim hayret ettim pilajın içine kadar girmelerine ve tabiki av bitmiş oldu
Bul
abi bereketli olsun her gece balıktasının anladıgım kadarı ile mahsallah diyelimAlkisAlkisAlkis
Bul
Üstatlar tebrikler,
ben caddebostana çok yakınım. Oraların bu aralarki gece ve gündüz av durumu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Rasgele
Bul
Güzel balık. Görünüşü çok güzel ama tadını bilmem. Bizim buralarda çıkmaz. Rastgele
Bul
büyük ustalar buluşmuş gene tebrikler..sizede bu yakışır sayın ağbim...
Bul
sayın balıkçım...tebrikler..beni çağırmadınızya saolun..tabi ben varken balık tutamıyorsunuz dimiBobobu sene eşkina meşkina yok..fazla üstüne düşmemek lazım..saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkisBiggrin
Bul
Tebrikler bu yıl eşkinayı az gördüğümüzden bu resim bile hasret gidermeye yetiyor doğrusu.
Hüseyin umarım eşkinanın tadına bakma fırsatı bulursun. Balıkta lezzet sıralaman anında değişir bence.
Bul
bereketli olsun
Bul
şansınız bol olsun...paylaşım için teşekkürler...
Bul
abi bu eşkinalar için sabaha kadar durulur rasgele
BOĞAZLARIN KRALI
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17/06/2010 caddebostan BALIK and OZAN 20 3,521 28-06-2010, 10:39
Son Yorum: fotokopici
  19-06-2007 caddebostan sahili instinct 6 1,853 20-06-2007, 10:58
Son Yorum: ALİCO
  15/5/2007 caddebostan sahili instinct 9 2,183 09-06-2007, 22:33
Son Yorum: ekmekçi