29-05-2007, 14:36
dün akşam 3 kişi çapari yaptık dereağzından..fazla balık girmedi...hava karardı eve dönerken yücel suyun üzerinin çok hareketli olduğunu söyledi..burayı bi çevirelim dedi..ben kalsın dedim şimdi bu saatten sonra kefal mefal uğraşamam dedim..neyse dedim tamam..verdi kürekleri elime çek bababm çek..baya öğrendim kürek işini..derenin tam olarak denize açıldığı bölgeye attık...su geçen senelere göre daha temizlendi..derenin içine istarit bile giriyor artık..neyse biraz suyu dövdük yarı saayt sonra ağı çekmeye başladık..kefal var,(hamsi diyor yücel ben kabul etmiyorum ama) hamsi,menekşe izmarit,istavrit,gelincik,ha bide yücelin lafı buda yunus ısırmış çinekop ağa takılmış..bırak Allahını seversen dedim,yunus çinekopu ısıracakta sağ kalacak,,hayvanı ağdan çıkaramadı tabi mahvetti..canım balığın şeklide bozuldu...balıkların şekilleri boyları çok güzel..fakat ayıkladığımda ben bu kadar pis kokan balık görmedim..ben kefal yiyorum ama bu balığı yiyemem...yinede yemek isteyen arkadaşlar var bende onlara verdim...yücel bir oturuşta bu kefallerden 5-6 tane yiyor
...adamı doyuramadık..beni artık 1 istavrit kesiyor..iştah yok artık.oltayla balık tutmaktan başka hiç bir şeyden zevk almıyorum...ama yücele teşekkürler..bana tekne işini öğretmeye çalışıyor..saygılar..rastgele...