Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29 MAYIS KAVAK TA DURUM
İskeleden kamışçılar İndir kaldır yapıyor. Galata köprüsü gibi. Bol miktarda kıraça ve kıraça büyüğü var bazen iri gümüşte atlıyor. Benim gördüğüm iri balık yok. Kamış mesafesinde aşırı derecede yunus var. Gözünün gördüğü her yerde yunuslar atlıyor. Bu olaylar her gün yaşanıyor. Henüz çinekop yok. Olsada kanaldan geçer ,bu zamanda bize uğramaz.

Not: Kırmızı çizgili yerden yunuslar geçiyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
peki başka olta ile avlak yerleri yokmu bide şunu sorayım anadolu kavağı boğazın karadenize çıkş noktasımı oluyor hüseyin
Bul
tesekkurler huseyin ........71
Bul
yalova tatar yazdı:peki ba?ka olta ile avlak yerleri yokmu bide ?unu soray?dolu kava?o?n karadenize ?? noktas?uyor h?

Anadolu Kavağı bir askeri sit alanı İstanbul askeriyesinin çoğu Anadolu Kavağı'nda. Sahilin büyük bölümü Boğaz komutanlığına ait ve girilmesi yasak. Sadece 300-400 metrelik bir sahil ve iskele var. Başka avlanacak yer yok. Sahil koy olduğu için büyük balık her zaman girmiyor.
Karadenize 5-6 km kadar bir mesafe.

Bir harita gönderiyim..
İşaretli nokta Kavak...

Bul
teşekkürler hüseyin... hey gidi, annemin halası yukarıdaki lojmanlarda oturuyordu eskiden.. 99 depreminden bir önceki gün, bahsettiğin iskelenin (yanılmıyorsam) sol tarafında askeriyenin bir plajı vardı... oradan denize girmiştim (o zaman balık tutanlara bakıp "böyle kamışla balık tutmaktan ne zevk alırlar bilmem" diye söylenmiştim) 3 gibi, lojmanların biraz altında, bir zamanlar asker mevzisi olarak kullanılan kulenin üzerine uzanıp yıldızları (ilk kez o gece yıldızları bu kadar yakın görmüştüm) ve boğazın o eşsiz güzelliğini seyretmiştim...
bana o günleri hatırlattığın için teşekkürler hüseyin...
Bul
Said ne diyorsun ya çok şaşırdım. Bir şey sorucam. O asker mevzisi dediğin yere biz feyza diyoruz. Yoksa Deprem gecesi ordamıydın. Çünkü ben deprem gecesi oradaydım. Saat 00.00 da.
Bul
depremden bir önceki gece 16 ağustos gece 24-03.30 arası.... Smile Feyza demek. bunu buradan öğreneceğim aklıma gelmezdi. Smile tekrar teşekkürler...
Bul
Vallaha 16 Ağustos gecesi bizde arkadaşlarla uzanmış yıldızları seyrediyorduk. Devamlı yıldızlar kayıyordu dimi . O anda yanımda tanımadığım kişilerde vardı. Biri senmişsin demek. Nerden nereye çok ilginç...
Bul
Buranın arkası dimi Smile Deniz tarafı

Bul
çok sağol hüseyin memnun oldum resim için.... o gece orda birisiyle tanışmıştım ismi aklıma gelmiyor (malum 8 yıl oldu) uzun saçlı, ya tokatlı ya da tokatta okuyan bir çocuktu... belki arkadaşındır Smile bize arkadaşlarının geleceğini söylemişti...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tehlike-Acil Durum Haberleşmesi (Emergency) Nedir? Woiwodia 22 3,784 01-09-2012, 00:09
Son Yorum: Woiwodia
  Galatada son Durum Nedir ? balıkçı_mahmut 4 2,191 16-09-2009, 02:11
Son Yorum: FuRkAn *
  Kızılırmaktaki son durum Köksal 11 3,122 31-07-2008, 22:26
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi