Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet sezonu açtım 2 kg levrekle
Arkadaşlar tekneyi atalı 40 gün oldu ama bir türlü balığa çıkıp sezona başlayamamıştım. Doğrusu giden arkadaşlara imreniyordum.Cuma günü hatırını kıramayacağım bir dostumun ısrarı ile bu sabah saat 11 gibi motor dedik ve 4 saat kadar sırtı çektik. şansımıza sezonu böyle açmak varmış 2 kg lık levrek ile 10 parça kadar melenur aldık. Yarın da Yörük efe Muharremin organizasyonu var sabahın erken saatlerinde kaynarpınarda sarkıtma yapılacak umarım oradan bolca fotoyu paylaşıma göndeririz. fangiri ve mercan beklentisi yoğunlukta. hepinize selam olsun
Bul
bereketli olsun güzel av olmuş yarınki organizasyon içinde tüm katılımcı arkadaşlara rastgelsin şansınız bol olsun
Bul
üstat güzel iş çıkarmışsın bereket versin Alkis
yarın daha iyileri nasip olur İNŞAALLAH 72
Bul
açılış baya bir güzel olmuş...tebrikler...yarınki avda daha güzel balıklar gelir oltalarınıza inşallah..merakla bekliyoruzççsaygılar...rastgele..Alkis
Bul
Yeni sezon hayırlı ve bereketli olsun.
Bul
açılış gönlüne göre olmuş anlaşılan...yarınki av için hepinize bol şans dilerim...
Bul
bereketli olsun
Bul
Bereketli olsun. Güzel bir start olmuş. Devamı da böyle olur inşallah.
Bul
gününüz her zaman bereketli olsun rastgele
Bul
Ercan abi helal olsun açılışı güzel yapmışsın devamı daha büyük olur inşallah yarın ki balıkçılık ta da rasgele resimlerini merakla bekleriz saygılar.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatlı suda sezonu açtım. ilk yayın. avcıhakan 21 3,578 23-11-2015, 22:47
Son Yorum: hasana
  sezonu açtık :)19.04.10 tomy77 26 4,253 27-04-2010, 08:36
Son Yorum: ANTALYALI07
  daha sezonu yeni actık hulusi türk 29 4,473 25-07-2007, 15:16
Son Yorum: HakoAVUSTURALYA
  16.10.2006 NİHAYET ALDIM.. BALIK and OZAN 16 4,543 17-10-2006, 17:15
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü: