Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sarı kanat
bir gün sabah altıda istavrit avına cıktım.parcalı bulutlu bir hava vardı.caparimi saldım denize ama tık yok.birden hava patladı motoru calıştırdım hızlı hızlı oltayı dalamaya başladım. caparim o kadar agır olmuştu ki kan ter içinde kalıyordum .yavaş yavaş sardım capariyi sudan cıkardım ve ne göreyim.capari full dolu enson ignede ise kocaman bir lüfer işte denizden ne cıkacagı belli olmaz diyorlar ya işte benim kısmetim.o anki sevincimi hepinizin yaşamasını isterdim dostlarım.insallah sizin başınızada böyle bişiler gelir.
Bul
osman her zaman dikkatli olmak lazım yinede çapariyi toplarken son volini vurmuşsun her zaman bol şanslar rastgele
Bul
işte kısmet diye buna denir
herkesin kısmeti açık olsun.
Bul
Sansmı desem şanssızlıkmı desem balık yığılmış alta olta toplayıp gitmek ;havada patlamış gitmek zorundasın bence şanssızlık olsa gerek
yinede bereket versin
Bul
Genelde buna benzer şeyler her balıkçının başına gelmiştir sanıyorum. Tam balık yok gidiyorum dediğim anlarda oltayı sararken öyle bir şey takılırki. Artık üstüne para verseler oradan ayrılamazsın. Benim başımada bu tip şeyler gelmişti. Paylaşım için sağol.
Bul
hava bozum öncesi herzaman balık yapar sanada rastgelmiş ne yazıkki havadan dolayı kaçmak gerekir balıklarda akıllar kalır
Bul
kısmetinde böylesi arkadaşım...ne yaparsın kaderin cilvesi bunlar....ha.ha...
Bul
Aaah ahh kısmete bak. Benim en kısa zamanda ava cıkmam lazım böyle olmaz. Çadırı kapıp çıkacam Narlı istikametine.
Bul
herkes kısmetini yer derler diye boşuna dememişler son gülen ii güler afiyet olsun
Bul
kısmetin böyleymiş balık hep denizde ama denizle şaka olmaz en iyisini yapmışsın kıyıya dönmekle bir dahakine daha fazla tutmanı dilerim rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi