Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittik-Gördük-Gezdik ve Eğlendik.
Sevgili Dostlar Merhaba,

03.06.2007 tarihinde yaptığımız "EGE'DE TEKNE AVINA DAVET" Organizasyonunu,benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı geç hazırladığım için,katılımda bulunan ve sitedeki tüm dostlardan özür dilerim.
öncelikli amacımız tanışmak,dostlukları pekiştirmek ve hoş bir gün geçirmek,denizle kucaklaşmaktı.bunda da epey bir başarılı olduk(keşke herkesi doyuma ulaştırabilecek balık da tutabilseydik)...

YER:KAYNARPINAR
EKİP:2 GRUP OLUP,DAVET SAYFASINDAKİ KİŞİLER
YEM:MAMUN-SÜLÜNEZ-BORUKURDU VE TEPSİDE TUZLANMIŞ SARDALYE
HAVA:2-4 lodos öğleden sonra poyraz
ISI:22-24 derece(denilse bile tente olmadığı için bizce 35 derece idi)  

Pazar sabahı 03.40 ta Buca-Üçkuyulardan Bucalı Barış ve Caaferi aldıktan sonra Caaferin abisi Nihatı ve Savaşı 2 ayrı noktadan alıp04.30 gibi Güzelbahçe balık halindeki yemcinin önünde xxl üstad Ercan abilerin ekibi ile buluştuk.

Yemlerimizi alıp yola çıktıktan sonra 07.15 gibi Kaynarpınar limana vardık.Bucalı Barışları ilk olarak yolladıktan sonra,2.grup olarakta bizim grup ta avlak bölgesine doğru yol aldık.

Avlak bölgesine varıncaya kadar her 2 gruptaki kişiler sırtıyı deneseler de nasip olmayınca bir tek vuruş bile alamadık.

Bizim 2.gruptaki Barış arkadaşın 2şer 3er adet ilk çekişleri bizim gruptakilerin moralini bozsa da,1.grupla girdiğimiz tatlı rekabetin sonucunu düşünerek birbirimize destek verdik.fakat 8-10 mercan ve karagözden sonra dip ve yüzey olarak birbirine ters akıntının başlaması avlak yerinin bozulmasına neden oldu.

4-5 kez yer değiştirmemize rağmen,sağlam bir vuruş alamadığımız için biraz daha kıyıya yaklaşıp şansımızı o bölgede denedik.mandagöz ve erkek mercanların bulunduğu bölgeyi yakaladığımız için biraz daha yüzümüz güldü.fakat onun da sayısı 8 ile 10 u geçmedi.

Günümüzü,tentesiz teknelerde güneşi doyasıya yiyerek ve öğleden sonra da poyrazı iliklerimize kadar işleterek,neşeli!!!! geçirmeye çalıştık.

ilk etaptaki amacımız,birbirleri ile hiç tanışmayan site üyelerinden aynı bölge insanlarının bir organizasyon çevresinde tanışıp kaynaşmaları olduğu için;güneşli,rüzgarlı ve balıksız bir gün olmasına rağmen yinede hoş bir zaman geçirdiğimize inanıyoruz.

Tüm site üyelerine ve katılımcı dostlara teşekkür eder,fotoğrafların bol olmasına rağmen,siteye yerleştiremediğim için şu anda fotoğrafları koyamıyorum.fisherman'a göndereceğim fotoları,kendisinden yardım alarak koyacağım en kısa zamanda.bu sorun için hepinizden özür diler,sitede fotoları görmek için en az sizler kadar benimde heyecanlandığımı bilmenizi isterim...

Hoşçakalın,hepinize rast gele...

Hemen Teknelerin Hazırlığını Tamamladık
[attachment=6048]
İlk grubu rasgele deyip uğurladık.
[attachment=6043]
Limandan çıkar çıkmaz sırtılar atıldı.
[attachment=6045]
Bizim ikinci grup gayet aheste olarak hareket edip, ilk çıkan gençler grubunu nasıl kündeye getirebiliriz diye takdik belirledik fakat nafile...
[attachment=6046]
[attachment=6047]
Avlak bölgesine geldiğimizde sabırsızlıkdan oltalarımızı hemen denize attık.
[attachment=6049]
İlk nasibimiz bir Ahtabot oldu onuda yem yaptık.
[attachment=6050]
Fakat ardından kısmetimiz öyle bir açıldı ki, sormayın. Bora arkadaşımız Çifter--Çifter  çekmeye başladı.
[attachment=6051]
Hatta-Hatta  Üçer--Üçer  çekmeye başladı. Tabi ki biz Ercan abi ,Atilla ve ben ; Teknenin arka tarafında oturan Bora ve Ferdi arkadaşların {Hızlı silah çeken kovboylar gibi} çektikleri balıkları öyle bakakaldık.EEeeee  Ercan Abinin dediği gibi BUNLARIN Kİ ACEMİ ŞANSI CANIM dediği için biz de Eehh !..  dedik.
[attachment=6052]
Eh bu kadar eziyeti katlanan, Gün boyu o güneşi tentesiz bir teknede yiyen ve hatta yorgunluğumuzu alacak ne sırtıdan-ne de oltadan dişe dokunur bir kocaman alamıyan İZMİR  TAKIMI'da bunlar.
[attachment=6053]

Pek de küçümsenmiyecek kadar gönlümüzü alan balıklarımız da bunlar.
En Güzeli
[attachment=6054]

Doslar, Yeni aldığım dijital makinanın çözülürnüğü yüksek olduğu için fotoğrafın kenarlarından kesmek zorunda kaldım.

Fotoğrafların  Arkası  Gelecek...[attachment=5958]
Bul
arkadaşlar anlattıklarınıza bakılırsa tente dışında bir sorun olmamış balık az ama tanışma ve kaynaşma negüzel muhabbetiniz bol olsun rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:arkadaşlar anlattıklarınıza bakılırsa tente dışında bir sorun olmamış balık az ama tanışma ve kaynaşma negüzel muhabbetiniz bol olsun rastgele

valla üstad her şeyi becerdim ama bi şu fotoları koymayı beceremedim.4 saattir uğraşıyorum ama hala koyamadım fotoları.işi fisherman'a devretcem artık...

Üstad fotoğrafları nihayet eklemesini becerebildim. Biraz geç kaldım ama kusura kalmayın. Bu tenoloji denilen melet insanın başına dert ya. Biz bankacılığı Primanota ile Kalamozalardan öğrendik. Şimdiki gibi Bilgisayar mı vardı.
Neyse ki tüm arkadaşlar beni mazur görürler de ; ben de kendimi affettirebilirim.

Bunlar da Tavalık
[attachment=6055]
Hepsi bu kadar
[attachment=6056]

Gerçek de o kadar güzel insalarla tanışdık ki , bir çok arkadaşdan yaşam zevki aldık.
Onların o neşeleri , o insancıl tatlılıkları vede hayata ve insanlara sevecen bakışları bizlere daha daha yeni gruplarla birlikdeliği çağrışım yaptı.

İşte o can dostlardan bir kaçı

Bunlar A-TAKIMI
[attachment=6057]
xxl üstad--ERCAN  ABİ
[attachment=6058]
Bu da bizim grubun çifter-çifter  hatta  üçer-üçer çekeni  Bora ( Ercan Abinin Arkadaşı ) Bizim Grup Elemanı
[attachment=6059]
Bu da Ferdi ( Ercan Abinin Arkadaşı ) Bu da Öyle
[attachment=6060]
Bendeniz YörükEfe--Muharrem
[attachment=6061]
bucalı--Barış
[attachment=6062]
Cafer
[attachment=6063]
Bu Dostlar da Barışın Arkadaşları. İsimlerini unuttuğum için kendilerinden ve tüm herkezden özür dilerlim.
[attachment=6064]
Bul
eğlenceniz bol muhabbetiniz doyumsuz olmuştur inşallah muharrem abi bide fotoları koya bilseydin gözümüz gönlümüz açılırdı kendimize gelirdik yaww
muharrem abi valla merak ettik bunlar ne yaptı diye.dedim hatta yoksa organizasyon bahane olduda yunanistana mı kaçtılar diye.tabi şaka olarak takıldık.resimlerinizi bekliyoruz.yorumlar devam edecek.
Bul
ben teşekkür etmek istiyorum arkadaşlık dostluk
ve paylaşım adına bu gibi organizasyonların tüm
sitedeki arkadaşların katılan katılamayan herkesin
takdirini aldığını temenni ediyorum.ve bir araya gelip
arkadaşlık kuran herkese alkışlarımı selamlarımı gönderiyorum.
Bul
Pek balık olmasada, Vatanımızın şu günlerde acil olarak ihtiyaç duyduğu dostluk-kardeşlik havasını yakalayabildiğiniz için terbrikler.
Sağ olun var olun.
Bul
baba martı yazdı:eğlenceniz bol muhabbetiniz doyumsuz olmuştur inşallah muharrem abi bide fotoları koya bilseydin gözümüz gönlümüz açılırdı kendimize gelirdik yaww

serenay66 yazdı:muharrem abi valla merak ettik bunlar ne yaptı diye.dedim hatta yoksa organizasyon bahane olduda yunanistana mı kaçtılar diye.tabi şaka olarak takıldık.resimlerinizi bekliyoruz.yorumlar devam edecek.

Yücel'cim , İlker'cim anlayışlarınız--hoş görüleriniz ve sizin de dostluklarınız için biz de sizleri teşekkür ederiz.AlkisAlkisAlkis

Yücel--İlker  ben fotoları yetiştirdim. Şimdi yorumlar sizden.

Bu bizim teknenin Kaptanı Ali. Kendisi aslen Kaynarpınar'lı olup Aga Üniversitesi Sismik araştırma gemisinde II-Kaptan.
[attachment=6066]

Kaynarpınar'dan iki manzara
[attachment=6067]
[attachment=6068]

Bu da son Fotoğrafımız. Ali Kaptan ve Ben.
[attachment=6069]

İnşallah birdaha ki güzel organizasyolarda buluşman üzere.
Hoşca Kalın---Sağlıcakla Kalın.
Bul
Çok güzel olmuş paylaşım için teşekkür ederim. Yakaladığınız ahtapot sanırım Moss cinsinden yani tek sıra vantuzlu
Bul
bahriyeli yazdı:ben teşekkür etmek istiyorum arkadaşlık dostluk
ve paylaşım adına bu gibi organizasyonların tüm
sitedeki arkadaşların katılan katılamayan herkesin
takdirini aldığını temenni ediyorum.ve bir araya gelip
arkadaşlık kuran herkese alkışlarımı selamlarımı gönderiyorum.

İsmail'cim çok sağolasın. Bunu bizde öyle algılıyoruz. Her şey dostluk, güzellik ve paylaşım adına. Örnekler önümüzde ; Siteyi kuran Nihat'ın ve Yönetimdeki arkadaşların zaman-zaman 24 saat kalıp tüm üyelere yardımcı olmalarını da ben dostluk ve paylaşım adına fedakârca bir hareket olarak görüyorum.
Bir daha ki organizeyi seni de bekliyorum.
Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi