Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Buradan paylaşımlarda bulunduğumuz bir çok arkadaşımızın çevreye karşı duyarlılıklarının sürekli artmakta olduğunu görüyor ve şahsım adına bu forumda olduğum için mutlu oluyorum. Atıkların doğadaki organik çözünürlük sürelerini paylaşıma almak istedim ve yorum yapmıyorum.
Tuvalet kağıdı.......................2-4 hafta
Gazete....................................6 hafta
Elma, yün eldiven,süt kutusu....1-5 AY
Pamuk ip, k.brit çöpü...............3-14 AY
İzmarit..................................1-3 SENE
Boyalı tahta............................13 SENE
Konserve, köpük(Polisteren)........50 SENE
ŞAMANDIRA..............................80 sene
Aliminyum.................................200 sene
Çocuk bezi,gaz bezi ve plastik malzeme pet şişe...450 SENE veeeeeeeeeee dikkat dikkat
NAYLON MİSİNA ve NAYLON BALIK AĞI 600 SENE
Cam bilinmiyor
Yorumları: 454
Konuları: 19
evet misina konusu çok ciddi bizim açımızdan. en çok kullandıklarımızdan biri. dikkat etmek gerekiyo. zaten misina konusunda bütün arkadaşlar hassastır zaten...cam olayına gelince bence cam doğada yok olmaz...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teşekkürler paylaşım için demekki ne yapacagız misinaları denize atmayacagız çöpe atacagız (zaten atmazdım atanlarıda uyarırdım

)
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bence organik olanlarda sorun olmaz,ama tabi organik diye çöpümüzü sağa sola savurmak diye birşey de olamaz.arkadaslar bir de önerim var,belki yapıyorsunuzdur,balığa gittiğimiz zaman etrafta atık pil,dolanmış misina varsa bunları poşetleyip en yakındaki çöp kutusuna atalım.çünkü bir pil tonlarca suyu kirletmekte
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
ercan abi paylaşım için teşekkürler, misinanın okadar uzun süre duracağını bilmiyordum
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Üstat teşekkürler bende bozulan misinayı makasla kırpıntı haline getirip öyle çöpe atarım daha doğrusu çöpün önüne gelip orada kırparım
Yorumları: 457
Konuları: 15
Ercan Abi paylaşımın için çok teşekkürler.
Biraz daha--biraz daha duyarlı olmak varya o kadar olayın ucundan yapışmak demektir. Ucundan yapışılan bir olayın ise , peşinden takip edmemiz demektir.
Ege yazdı:bence organik olanlarda sorun olmaz,ama tabi organik diye çöpümüzü sağa sola savurmak diye birşey de olamaz.arkadaslar bir de önerim var,belki yapıyorsunuzdur,balığa gittiğimiz zaman etrafta atık pil,dolanmış misina varsa bunları poşetleyip en yakındaki çöp kutusuna atalım.çünkü bir pil tonlarca suyu kirletmekte
Evet genç arkadaşım senden ve senin gibi gençlerden ve gelicek olan nesillerden beklediğimiz bu yaklaşım sadece pil ve misina değil hemen her şeyde böyle olmamız gerekiyor. Bizim savaşlarımız mücadelemiz yetmedi ama sizler başarmalısınız. sözle eylemle her zaman ve her fırsatta çevreye saygı ve duyarlılık gerekiyor.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bu bilgiler için teşekkürler..valla ben hep bulunduğum yere atmışımdır,yada denize...bundan sonra bu konuya dikkat ederim..sygılar..rastgele..
BALIK and OZAN yazdı:bu bilgiler için teşekkürler..valla ben hep bulunduğum yere atmışımdır,yada denize...bundan sonra bu konuya dikkat ederim..sygılar..rastgele..
İşte bu cevap bile ne kadar büyük bir kazanç. Çevrende de paylaşmanı dilerim